Neler Yeni

İnceleme Hp DHE-6005 Kablolu Soundbar İnceleme

SadeceSeyf

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar bu ürünü 07.01 tarihinde Amazon.com.tr de Teknoreyonum Satısıcısından aldım.Ürün Amazon Lojistik ile gönderildiği için tabi ki :)

AA.png

Bu ürünü alma sebebim hem RGB Hem 2 bölümden oluşması. Ses olarak üzülecek gibi hissetsem de.Beklentimin çok üstünde bir ses kalitesi ile karşılaştım.Üründen bir kaç görsel bırakıyorum.

20230109_165308.jpg

20230109_165131-01.jpeg

20230109_165101-01.jpeg

Ürün Boyutları10D x 25W x 10

USB Ve AUX girişi bulunuyor. BT özelliği maalesef yok.Fakat bilgisayar veya Pc için kullanılabileceği için pe problem değil benim için.

Üründe RGB değiştirme yeri dokunmatik. RGB yerleri ses seviyesini yükseltip düşürürken değişiyor.

Sesi duymak isteyen arkadaşlar için ;

Son olarak fiyat olarak 689 TL gibi bir rakama sahip.Ben hiç pişman değilim.

ÜRÜN LİNKİ ; https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9GH4P8S?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details SON 4 ADET yazıyor.

Ekler

• 20230109_163848.jpg
    20230109_163848.jpg
    131.3 KB · Hit: 73

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Merhaba arkadaşlar bu ürünü 07.01 tarihinde Amazon.com.tr de Teknoreyonum Satısıcısından aldım.Ürün Amazon Lojistik ile gönderildiği için tabi ki :)

Alıntıyı görüntüle

Bu ürünü alma sebebim hem RGB Hem 2 bölümden oluşması. Ses olarak üzülecek gibi hissetsem de.Beklentimin çok üstünde bir ses kalitesi ile karşılaştım.Üründen bir kaç görsel bırakıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ürün Boyutları10D x 25W x 10

USB Ve AUX girişi bulunuyor. BT özelliği maalesef yok.Fakat bilgisayar veya Pc için kullanılabileceği için pe problem değil benim için.

Sesi duymak isteyen arkadaşlar için ;

Son olarak fiyat olarak 689 TL gibi bir rakama sahip.Ben hiç pişman değilim.
Elinize sağlık ama keşke biraz daha detay verseydiniz rgb ve ürün yazılımı hakkında vs.

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık ama keşke biraz daha detay verseydiniz rgb ve ürün yazılımı hakkında vs.
Hocam inanın daha detaylı yapmak isterdim ama ev taşıyorum.Bir kaç ürünü satıyorum diğer bilgisayarı satmaya çalışıyorum falan derken bu kadar yapabildim.30 dakika da falan bu kadar oluyor.Çünkü şimdi yapmasaydım büyük ihtimalle çok uzun sürebilirdi incelemeyi yapmak

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Hocam inanın daha detaylı yapmak isterdim ama ev taşıyorum.Bir kaç ürünü satıyorum diğer bilgisayarı satmaya çalışıyorum falan derken bu kadar yapabildim.30 dakika da falan bu kadar oluyor.Çünkü şimdi yapmasaydım büyük ihtimalle çok uzun sürebilirdi incelemeyi yapmak
Anladım hocam , şu pc işlerini halledeyim galiba bende bi tane alıcam çok şık duruyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Anladım hocam , şu pc işlerini halledeyim galiba bende bi tane alıcam çok şık duruyor.
Evet 2 parçaya da bölünebildiği için aldım . Hem birleşebiliyor.Hem ayrı ayrı da durabiliyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

SadeceSeyf

80+ Gold
Baya iyiymiş ayrıca ses seviyesi de bana fiyatına göre güzel geldi
Ses seviye bir bilgisayar için gayet ve fazlasıyla yeterli bana göre.Son seviyeye aldığımda gececi komşu biraz duvarları yumrukladi.Tabi ki bu olay evden eve değişebilir.Fakat bence görünüş ve ses olarak bu fiyata yeterli

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Ses seviye bir bilgisayar için gayet ve fazlasıyla yeterli bana göre.Son seviyeye aldığımda gececi komşu biraz duvarları yumrukladi.Tabi ki bu olay evden eve değişebilir.Fakat bence görünüş ve ses olarak bu fiyata yeterli
Yüksek sesle müzik dinlemeyi seven birisi olarak tam benlik , mouse padimde hp ikisi uyumlu olur 😂

SadeceSeyf

80+ Gold

gundenx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gundenx
Evet 2 parçaya da bölünebildiği için aldım . Hem birleşebiliyor.Hem ayrı ayrı da durabiliyor
Merhaba, hoparlörlerin birleşme olayı nasıl oluyor. Aralarında mıknatıs felan mı var? internette bununla ilgili ne tanıtım videosu ne de yorum yapan bir şey bulabildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sağlam birleşiyor mu?

theturca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat sarıtaş
Merhaba,

Bende aynı üründen aldım fakat dikkatimi çeken bir şey oldu. Ses ürünün arka tarafından geliyor. Donanımsal hata mı yoksa ürün mü böyle anlamadım. Sizde de aynı şekilde mi?

Top Bottom