Neler Yeni

Hp laptop drop sorunu

Dogananac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
doğan anaç
Elimde
Amd r5
Rtx 4050
16 gb ramli bir laptop var daha yeni aldım ama oyunlarda drop yiyor bütünün ayarları performans modunda hepsini ayarladım ama drop yeme sorununu çözemedim yeni aldım sizce garantiye götürmeli miyim

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Mahir Cengiz
Elimde
Amd r5
Rtx 4050
16 gb ramli bir laptop var daha yeni aldım ama oyunlarda drop yiyor bütünün ayarları performans modunda hepsini ayarladım ama drop yeme sorununu çözemedim yeni aldım sizce garantiye götürmeli miyim
Sıcaklık değerleri nedir hocam büyük ihtimal throttle'a uğruyor cihaz.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Mahir Cengiz

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Mahir Cengiz
Hp victus hayır testleri hp nin kendi uygulamasından takip ettim
Hocam testleri msi afterburnerdan yapmanız daha sağlıklı olur işlemcide ki bütün çekirdeklerin detaylı sıcaklıklarını görebilirsiniz ona göre yol haritası oluşturursunuz. Hp'nin kendi uygulamasında ortalama sıcaklığı hesaplıyor bizim işimize gelen bir durum değil bu. Dediğim gibi detaylı testleri yapıp ani frame rate düşüşlerini bizimle paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.

Dogananac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
doğan anaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam testleri msi afterburnerdan yapmanız daha sağlıklı olur işlemcide ki bütün çekirdeklerin detaylı sıcaklıklarını görebilirsiniz ona göre yol haritası oluşturursunuz. Hp'nin kendi uygulamasında ortalama sıcaklığı hesaplıyor bizim işimize gelen bir durum değil bu. Dediğim gibi detaylı testleri yapıp ani frame rate düşüşlerini bizimle paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
Anladım hocam teşekkür ederim gerekli testleri yapıp sizinle iletişime geçeceğim bu süreçte garantiye başvurmama gerek var mıdır peki daha alalı 1 ay olmadı

Top Bottom