Neler Yeni

HP laptop güç tuşuna basınca açılmıyor

BerkayA01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay
Merhaba, hp victus s0008nt laptop var bu hafta full oyunlardan fln atiyodu ekran gidip geliyodu alt f4 koyunca düzeliyodu dün yine aynı şey oldu alt f4 attım şimdi güç tuşuna basıyorum tepki yok 1dk tuttum yok 30 kere ard arda bastım yok napmam gerek teknik servis hafta sonu kapalı pazartesi açık 😤

Semurgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa özdemir
bende de benzer bir sorun var . Hp pavilion kullanıyorum.
esc+f1 tuşlarına basılı tutarak power tuşuna bas sonra diğer iki tuştan parmaklarını çek.
açılan menüden pc açılır.

bende de aynı sorun var eğer CapsLock tuşuna bakarsan yanan ışığın yanıp sönmesine göre hata kodu alırsın.
(not bende 5 uzun 3 kısa sorunu var ve daha çözemedim)

BerkayA01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de benzer bir sorun var . Hp pavilion kullanıyorum.
esc+f1 tuşlarına basılı tutarak power tuşuna bas sonra diğer iki tuştan parmaklarını çek.
açılan menüden pc açılır.

bende de aynı sorun var eğer CapsLock tuşuna bakarsan yanan ışığın yanıp sönmesine göre hata kodu alırsın.
(not bende 5 uzun 3 kısa sorunu var ve daha çözemedim
aga denedim hicbise olmadı fan sesi bile gelmiyo bazı yerlerde okudum statik elektrik birikmiştir fln yazıyo ama bendeki laptopun bataryası çıkmıyo statik elektrik varsa bosaltamiyorum cildiricamof

Semurgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa özdemir
aga denedim hicbise olmadı fan sesi bile gelmiyo bazı yerlerde okudum statik elektrik birikmiştir fln yazıyo ama bendeki laptopun bataryası çıkmıyo statik elektrik varsa bosaltamiyorum cildiricamof
bir şeklilde kapağını açman gerekiyor. bu konuda tecrübeli birisinin yardımını alman gerekir. yoksa bir daha kullanılamaz hale getirebilirsin. kapağının açılıp batarya soketini sökerek yapman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,117
Üyeler
164,964
Son üye
wold70
Top Bottom