Hp Laptop İşlemci Hızı Problemi

UPSS

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba, benim elimde;
  • i5-8265U 1.60Ghz Turbo 3.8 işlemci
  • Nvidia mx130 4gb ekran kartı
  • 8gb ram
özelliklerine sahip Hp Laptop var ve işlemci hızında bir problem yaşıyorum. Oyun açık olsun veya olmasın işlemci hızı belli bir süre sonra 1.58 Ghz sabitleniyor. Üstelik işlemci sıcaklığı aşırı yüksek değerleride görmüyor. İlk açılışta hızı 3.60 civarındayken oyunu açtıktan kısa süre sonra düşüyor. Yüksek performans, maksimum işlemci durumu gibi ayarların hepsi yapıldı ama değişen hiçbir şey yok. Sebebi nedir veya nelerdir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Herkese merhaba, benim elimde;
  • i5-8265U 1.60Ghz Turbo 3.8 işlemci
  • Nvidia mx130 4gb ekran kartı
  • 8gb ram
özelliklerine sahip Hp Laptop var ve işlemci hızında bir problem yaşıyorum. Oyun açık olsun veya olmasın işlemci hızı belli bir süre sonra 1.58 Ghz sabitleniyor. Üstelik işlemci sıcaklığı aşırı yüksek değerleride görmüyor. İlk açılışta hızı 3.60 civarındayken oyunu açtıktan kısa süre sonra düşüyor. Yüksek performans, maksimum işlemci durumu gibi ayarların hepsi yapıldı ama değişen hiçbir şey yok. Sebebi nedir veya nelerdir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Benimde aynı işlemciye sahip laptopum vardı ayn oyle oluyodu yani normal diyelim ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,051
Üyeler
189,376
Son üye
GuesTTTw
Geri