Hocam iyi ihitmali düşünüp temizlik + termal macun yenilense yine min 500 tl den aşşağı çıkmaz eliniz yatkın ise termal macun alıp kendiniz bakımını yapın.
Hocam şimdi parçaların çoğunu biliyorum ama daha önce hiç laptop açmadım acaba açsam iyice dağıtırmıyım yoksa yapar mıyımYılların etkisiyle parçalarda oksitlenme olmuş olabilir temizlemenizi öneririm
Tamamdır teşekkür ederimParçalara hakimseniz aslında YouTube'dan video eşliğinde yapabilirsiniz ama size kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Riske atmak istemiyorsanız teknik servise gidersiniz
Hocam şöyle söyleyeyim 3 adet farklı modellerde laptop açtım hepsinin iç yapısı aşşağı yukarı aynı sizinki eski bir model olduğu için işlemcinin anakarrtaki yönü klavye tarafında olacaktır. O yüzden komple dağıtmanız gerekecek ilk defa deneyeceğiniz için parçaların vidaların soket yerlerinin fotoğraflarını çekin. Vidaları tam sökmeden zorlamayın gözden kaçan vida olabiliyor. Çok zor değil eğer elinize güveniyorsanız youtubeden destek alarak yapabilirsiniz.Hocam şimdi parçaların çoğunu biliyorum ama daha önce hiç laptop açmadım acaba açsam iyice dağıtırmıyım yoksa yapar mıyım
Hocam saolun ya bir bakayım dedim youtube den dediğiniz gibi hem altı hem üstü açıyor baya karışıkmış bunu yapamayacağıma karar verdim bilgisayarcıya götüreceğimHocam şöyle söyleyeyim 3 adet farklı modellerde laptop açtım hepsinin iç yapısı aşşağı yukarı aynı sizinki eski bir model olduğu için işlemcinin anakarrtaki yönü klavye tarafında olacaktır. O yüzden komple dağıtmanız gerekecek ilk defa deneyeceğiniz için parçaların vidaların soket yerlerinin fotoğraflarını çekin. Vidaları tam sökmeden zorlamayın gözden kaçan vida olabiliyor. Çok zor değil eğer elinize güveniyorsanız youtubeden destek alarak yapabilirsiniz.
en garantisi hocam işi bilene vermek en iyi tercih olacaktır.Hocam saolun ya bir bakayım dedim youtube den dediğiniz gibi hem altı hem üstü açıyor baya karışıkmış bunu yapamayacağıma karar verdim bilgisayarcıya götüreceğim