Neler Yeni

Yardım Hp Laptopum açılmıyor

Omer127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut kahraman
17327145548325649361763852710494.jpg
beyler çok eski bir hp Laptop var bende Bayadır açmadın şimdi lazım oldu açıyorum ama daha windows açılış ekranına bile gelmeden altı ısınıyor ve kapanıyor sizce tamirciye felan götürsem çok para istermi

alex57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Kara
astarı yüzünü geçebilir. içini açıp bir termal macun yenilemesi yapıp bir de temizlenip tekrar denenebilir ancak çok da umut bağlamamak lazım.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam iyi ihitmali düşünüp temizlik + termal macun yenilense yine min 500 tl den aşşağı çıkmaz eliniz yatkın ise termal macun alıp kendiniz bakımını yapın.

zehra_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Zehra Yılmaz
Yılların etkisiyle parçalarda oksitlenme olmuş olabilir temizlemenizi öneririm

Omer127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iyi ihitmali düşünüp temizlik + termal macun yenilense yine min 500 tl den aşşağı çıkmaz eliniz yatkın ise termal macun alıp kendiniz bakımını yapın.
Yılların etkisiyle parçalarda oksitlenme olmuş olabilir temizlemenizi öneririm
Hocam şimdi parçaların çoğunu biliyorum ama daha önce hiç laptop açmadım acaba açsam iyice dağıtırmıyım yoksa yapar mıyım

zehra_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Zehra Yılmaz
Parçalara hakimseniz aslında YouTube'dan video eşliğinde yapabilirsiniz ama size kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riske atmak istemiyorsanız teknik servise gidersiniz

Omer127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçalara hakimseniz aslında YouTube'dan video eşliğinde yapabilirsiniz ama size kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riske atmak istemiyorsanız teknik servise gidersiniz
Tamamdır teşekkür ederim

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam şimdi parçaların çoğunu biliyorum ama daha önce hiç laptop açmadım acaba açsam iyice dağıtırmıyım yoksa yapar mıyım
Hocam şöyle söyleyeyim 3 adet farklı modellerde laptop açtım hepsinin iç yapısı aşşağı yukarı aynı sizinki eski bir model olduğu için işlemcinin anakarrtaki yönü klavye tarafında olacaktır. O yüzden komple dağıtmanız gerekecek ilk defa deneyeceğiniz için parçaların vidaların soket yerlerinin fotoğraflarını çekin. Vidaları tam sökmeden zorlamayın gözden kaçan vida olabiliyor. Çok zor değil eğer elinize güveniyorsanız youtubeden destek alarak yapabilirsiniz.

Omer127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut kahraman
Hocam şöyle söyleyeyim 3 adet farklı modellerde laptop açtım hepsinin iç yapısı aşşağı yukarı aynı sizinki eski bir model olduğu için işlemcinin anakarrtaki yönü klavye tarafında olacaktır. O yüzden komple dağıtmanız gerekecek ilk defa deneyeceğiniz için parçaların vidaların soket yerlerinin fotoğraflarını çekin. Vidaları tam sökmeden zorlamayın gözden kaçan vida olabiliyor. Çok zor değil eğer elinize güveniyorsanız youtubeden destek alarak yapabilirsiniz.
Hocam saolun ya bir bakayım dedim youtube den dediğiniz gibi hem altı hem üstü açıyor baya karışıkmış bunu yapamayacağıma karar verdim bilgisayarcıya götüreceğim

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam saolun ya bir bakayım dedim youtube den dediğiniz gibi hem altı hem üstü açıyor baya karışıkmış bunu yapamayacağıma karar verdim bilgisayarcıya götüreceğim
en garantisi hocam işi bilene vermek en iyi tercih olacaktır.

Top Bottom