Çözüldü✓ Hp nin rezilligi nt-1054 modeli

2 ci m2 yi cikarttim gene ayni bios guncelledim cozulmedi be hp omen yazilim mini calistira kadar laptop fan acmiyor omen yazilimi actigimda fan calisiyor kasma soruna sanki windows kurmadan onceki kasma sorunu gibi 2 fi m2 ssd mi cikarttim gene ayni bios ayarlarini default a sa döndürdüm
3 gb lik bi veri depolamam lazim os u sifirlamak icin biostwn tesleri yaptim sikintisiz evet pilin soketinide sokmustum 444 aradim ssd 2 tb diye yardimci olmadilar

Çözümü zaten mavi bildirim kutucuğuna yazmış. Oradaki kodu girip çalıştırmanı önermiş. İkinci ssd ile sistemin hangi diskte olduğunu şaşırmış bilgisayar. Bios ayarlarından da düzeltiliyor olmalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Çözümü zaten mavi bildirim kutucuğuna yazmış. Oradaki kodu girip çalıştırmanı önermiş. İkinci ssd ile sistemin hangi diskte olduğunu şaşırmış bilgisayar. Bios ayarlarından da düzeltiliyor olmalı.
ssd yi çikardim 2 ci yi ısınma sorunum mevcutta devam etmekte o çözümü denedim yazdim fayda etmedim bios taki tüm ayarları sıfırladim ne yapmam lazim? bios tan?

3 gb lik bi veri depolamam lazim os u sifirlamak icin biostwn tesleri yaptim sikintisiz evet pilin soketinide sokmustum 444 aradim ssd 2 tb diye yardimci olmadilar
Eski versiyonları bile destekliyor 2tb.
Adamları arayin darlayin büyükşehirdeyseniz bdh servisine elden teslim edin.
Acer ve asusun servisi smsinfocomm çok daha cirkeftir.

Bıos'tan işletim sistemi kurulu olan diski birinci başlatılacak disk olarak üste çıkarmalısın veya işatetlemelisin. Bu da çözmezse garantiye yolla.

Eski versiyonları bile destekliyor 2tb.
Adamları arayin darlayin büyükşehirdeyseniz bdh servisine elden teslim edin.
Acer ve asusun servisi smsinfocomm çok daha cirkeftir.
444 lü numaralarını aradim 1 tb ssd desteklendiği söylendi ve yarin servislerine gidicem yeni aldiğim ssd iyade edicem ve ısınma sorunumu çzömelerini isticem istiyeceğim kasma sorunum çözüldü fakat ısı problemim ayni öncede 2200 1800 rmp 55 derece çalişan bilgisayarim artik 2500 e 55 derece çalişiyor boşta kasma sorunumu bir windows güncellemesi sayasinde çözdüm gerçekten inianlmaz ssd yi sistem fln tanidi aslinda ve fanlar bilgsiiyar 70 80 derece çikmadan da çalişmiyor atik cok saçma

444 lü numaralarını aradim 1 tb ssd desteklendiği söylendi ve yarin servislerine gidicem yeni aldiğim ssd iyade edicem ve ısınma sorunumu çzömelerini isticem istiyeceğim kasma sorunum çözüldü fakat ısı problemim ayni öncede 2200 1800 rmp 55 derece çalişan bilgisayarim artik 2500 e 55 derece çalişiyor boşta kasma sorunumu bir windows güncellemesi sayasinde çözdüm gerçekten inianlmaz ssd yi sistem fln tanidi aslinda ve fanlar bilgsiiyar 70 80 derece çikmadan da çalişmiyor atik cok saçma
Nv3 mü aldin 300 devir fark miydi sorun anlamadim ki

Nv3 mü aldin 300 devir fark miydi sorun anlamadim ki
nv3 aldim önceden direk fanlari açardi fakat şimdi direkt fanlari açmiyor işlemci sıcakligi 70 e vurunca açiyor önemli dosyalarimi yedeklicem temiz kurulum yapcam kasmayi bi windows güncellemesiyle düzelttim isi sorununuda nerdeyse undervoll la çözdüm servise gönderirim daha iyi bir sogutma performansi edinirim ztn

nv3 aldim önceden direk fanlari açardi fakat şimdi direkt fanlari açmiyor işlemci sıcakligi 70 e vurunca açiyor önemli dosyalarimi yedeklicem temiz kurulum yapcam kasmayi bi windows güncellemesiyle düzelttim isi sorununuda nerdeyse undervoll la çözdüm servise gönderirim daha iyi bir sogutma performansi edinirim ztn
Servisin sürdüğü macun daha kötü oluyor bana dönüşler bu şekilde haberin olsun.Servise verirken büyük harflerle not duserdim "hall sensör sorunu yoktur sensöre dokunmayin" diye.Yok yere fisini cekmesinler

• Hahaha
Servisin sürdüğü macun daha kötü oluyor bana dönüşler bu şekilde haberin olsun.Servise verirken büyük harflerle not duserdim "hall sensör sorunu yoktur sensöre dokunmayin" diye.Yok yere fisini cekmesinler
kendim alsam macunu versem onlar sürer mi

arkadaşlar selam kasma ve ısınma sorunarı çözüldü artik işemci ısınmıyor fakat bugun 300 gb veriyi ci 2 m2 ssd aktarirken yonga seti 100 dereceyi gördü ve ssd de öyle kullanirken dikkatli olun 2 ci ssd değilde ilk slota 2 tb bi ssd takmanizi öneririm knou bu kadar imkaniniz varsa tek slota 2 tb yapiştirin 2 slotu pek önermiyorum ve oyunlarini ilk slottakine kurun yoksa felaket ısınır yardimlari için herkese teşşekür ederim iyi forumlar güncelleme hp 8c99 ıntel PCH yonga seti 80 derece gösteriyor boşta iken yük altinda 100 derece çikiyor 2 ci slot gerçekten bozuk :D

Bu sorun Hall Sensor sorununun öğrenildiğinden beri yani yaklaşık sene başından beri bilinen bir sorun zaten, 2. yuva kullanıldığı zaman böyle sıkıntılar oluyor. Artık şu zamanda HP Victus'un sunduğu hiçbir artı özellik yokken üstüne bir de böyle garip garip sorunlarla gelmesinden ötürü alınmaz bir modeldir Victus modeli. Artık alındıysa yapacak bir şey yok ancak anlattığınız çözüm yoluyla en azından bu sorunun üstesinden gelmişsiniz. İnşallah hall sensor denk gelmez, o çok daha fazla kafa ağrıtıyor çünkü.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,305
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri