Neler Yeni

Yardım HP Omen 15 CE007NT Isınma sorunu

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ali Arslan
Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim bu benim ilk gönderim, oyun oynarken (A kalite mesela Assasins Creed Origin) cpu ve gpu max 80-85 derecelere çıkıyor, yüksek grafik ayarlarında. henüz 1 yıl 9 ay oldu alalı, bu değerler yüksek mi zararı var mı? bu sıcaklıklara çıktığında cihaz fanlar aşırı sesli çalışıyor, soğutucu kullanıyordum yine aynı değerlere çıkıyordu ama laptop fanları hiç çalışmıyordu. bu değerler normal değilse servise göndersem bir çözüm elde edebilir miyim? 5-6 saat hiç aralıksız Assassins Creed Syndicate'ı 1080p'de yüksek ayarlarda hiç donmadan kasmadan oynadım.

İntel İ5 7300hq
Gtx 1050 4gb
128 gb ssd
1 tb hdd
8 GB DDR4-2400 mhz ram

106410

80+ Silver
Fena değil.Aldığından beri hiç temizlik ve macun değişimi yapılmadıysa yapmalısın.Cihazın temizliğini ve macun değişimini yaptıktan sonra daha düşük sıcaklık değerlerini görürsün.

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ali Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantisi hala devam ediyor bu dediklerinizi garanti kapsamında ücret ödemeden yaptırabilir miyim çünkü hiç kendim yapabileceğim bir şey değil 😅

106410

80+ Silver
garantisi hala devam ediyor bu dediklerinizi garanti kapsamında ücret ödemeden yaptırabilir miyim çünkü hiç kendim yapabileceğim bir şey değil 😅

HP müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz.Bu konu hakkında net bir bilgim yok yanlış bir şey söylemek istemem.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet yaptırabilirsiniz.Benim eski laptobun fanı değişmişti.Garantiye gönderdim o ara termal macun vs. bakım da yapılmasını istemiştim.Gayet de güzel iilgilendiler.Not düşmen yeterli.

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ali Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet yaptırabilirsiniz.Benim eski laptobun fanı değişmişti.Garantiye gönderdim o ara termal macun vs. bakım da yapılmasını istemiştim.Gayet de güzel iilgilendiler.Not düşmen yeterli.
Bu dediğini yapacağım teşekkürler 😊

Top Bottom