MattJohn 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,739 Dahası Reaksiyon skoru 567 Konum Metaverse İsim Matt John İlgilendiği Kategoriler Teknoloji 17 Şubat 2024 #1 Cızırtı Son düzenleme: 19 Şubat 2024
MattJohn 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,739 Dahası Reaksiyon skoru 567 Konum Metaverse İsim Matt John İlgilendiği Kategoriler Teknoloji 17 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 gRksizRakun yazmış: Bobin cızırtısı oluyor olabilir. Devamı için tıklayın... Hocam olabilir, dediğim gibi ben hoparlörden geldiğini düşünüyorum. Yazılımsal olarak çözümü mümkün olmaz mı böyle bir durumda? Sıfır aldığum cihaza tamir yapılmasını istemiyorum şahsen
gRksizRakun yazmış: Bobin cızırtısı oluyor olabilir. Devamı için tıklayın... Hocam olabilir, dediğim gibi ben hoparlörden geldiğini düşünüyorum. Yazılımsal olarak çözümü mümkün olmaz mı böyle bir durumda? Sıfır aldığum cihaza tamir yapılmasını istemiyorum şahsen
gRksizRakun 80+ Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 35 17 Şubat 2024 #4 kulaklı ve ya hoparlör tak ses cızırtısını bir daha kontrol et
MattJohn 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,739 Dahası Reaksiyon skoru 567 Konum Metaverse İsim Matt John İlgilendiği Kategoriler Teknoloji 17 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 gRksizRakun yazmış: kulaklı ve ya hoparlör tak ses cızırtısını bir daha kontrol et Devamı için tıklayın... Mantıklı hocam, deniyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Şubat 2024 MattJohn yazmış: Mantıklı hocam, deniyorum. Devamı için tıklayın... Hocam denedim de yine geliyor ya Son düzenleme: 17 Şubat 2024
gRksizRakun yazmış: kulaklı ve ya hoparlör tak ses cızırtısını bir daha kontrol et Devamı için tıklayın... Mantıklı hocam, deniyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Şubat 2024 MattJohn yazmış: Mantıklı hocam, deniyorum. Devamı için tıklayın... Hocam denedim de yine geliyor ya
gRksizRakun 80+ Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 35 17 Şubat 2024 #6 O zaman iade edebilir yada garantiye yollayabilirsin başka verebileceğim bir tavsiye yok ne yazık ki.
O zaman iade edebilir yada garantiye yollayabilirsin başka verebileceğim bir tavsiye yok ne yazık ki.
MattJohn 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,739 Dahası Reaksiyon skoru 567 Konum Metaverse İsim Matt John İlgilendiği Kategoriler Teknoloji 17 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 gRksizRakun yazmış: O zaman iade edebilir yada garantiye yollayabilirsin başka verebileceğim bir tavsiye yok ne yazık ki. Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam, umarım işi yokuşa sürmezler ya
gRksizRakun yazmış: O zaman iade edebilir yada garantiye yollayabilirsin başka verebileceğim bir tavsiye yok ne yazık ki. Devamı için tıklayın... Teşekkürler hocam, umarım işi yokuşa sürmezler ya