Hp Omen 16 mı Lenovo Legion 5 Mi?

Herkese Merhaba, uzun zamandır dizüstü bilgisayar arayışındayım. 3 Model arasında kaldım linklerini bırakıyorum:
Hp Omen 16-AM0009NT
Lenovo Legion 5
Dell Alienware 16X Aurora AC16251

İşlemci tarafı kafamı çok karıştırıyor, Ultra 7 255HX mi, Interl Core 7-240H mı, AMD Ryzen 7 260 mı derken işin içinden çıkamadım size danışmak istedim. Eğer sizin de önerileriniz olursa seve seve değerlendiririm. Şimdiden Teşekkür Ederim.:peped:

legion 5 yerine de 5060lı asus tuf tavsiye ederim 5060lı bir cihaza 60k dan fazla vermek pek mantıklı değil açıkçası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine de yaşanılanları söylemek lazım, bu modeller çıkalı çok olmadı ve bu sorun genellikle 1-2 yıl içerisinde çıkıyor. Kaldi ki 2025 modellerinin de anakart arızası olanlarına çok denk geldim. Tam 15 yıl boyunca 2 farklı Pavilion serisi kullandım, ancak bu durumda bile öneremiyorum. Ne servisi servis, ne kalitesi kalite. Hele ki Legion 5 gibi bir cihazla mukeyese dahi olacak cihazlar değil. Ancak çok ciddi fiyat farkı olduğu zaman risk alınıp tercih edilebilir.
Güncel seride yaşanmamış bir problem üzerinden konuşmanın anlamı yok. Kaldı ki bu cihazlar kompla kasa anakart tasarımı tamamiyle revize edilmiş cihazlar. Lenovo loq ların da 9. nesli anakart yakıyordu ama bu yeni çıkan 10. neslin de anakart yakacağı anlamına gelmez mesela. Legion ise şişirilmiş bir cihaz asla 67K etmez o donanımıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,193
Üyeler
192,639
Son üye
Leonardodatürk
Geri