Her HP cihazda var limit, kalitesiz anakart+soğutma sonucu bu tür limitler meydana geliyor.İntel işlemcilerde vardı da, bunda da mı varmış?
Omen larda limitin babası var bilginize
teşşekkürler hocam haberim olduğu iyi olduHer HP cihazda var limit, kalitesiz anakart+soğutma sonucu bu tür limitler meydana geliyor.
Peki 7840hs için fazla para vermeye gerek var mı? 12450h 4060 olan loq 33k
amd bende seviyorum ama 6k fark bi düşündürdü. Bir de Lenovo loq'larde ürün kodu çok değişiyor. Aynı ram ssd olsa bile farklı kodlar var neden bu?7840HS ile 12450H arasında baya fark var.
amd bende seviyorum ama 6k fark bi düşündürdü. Bir de Lenovo loq'larde ürün kodu çok değişiyor. Aynı ram ssd olsa bile farklı kodlar var neden bu?
hususi bir sorun bence ben ghosting testi yapmıştım ayrıca ısınması imkansız belki de en serin çalışan cihazdır o klasmandaHocam ilk defa forumda loq da sorun yaşayan gördüm ,kullanan diğer arkadaşlar çok memnundu hiç bahsetmiyorlar ghosting ve sıcaklık sorunundan hususi bir sorun mu acaba
i5 12450H güzel bir işlemci değil i5 12500H ile yaklaşık %20-%30 fark var yanlış hatırlamıyorsam ama sorun şu ki HP lerdede Throttle problemi var Omenlarda babası var Victuslardada varamd bende seviyorum ama 6k fark bi düşündürdü. Bir de Lenovo loq'larde ürün kodu çok değişiyor. Aynı ram ssd olsa bile farklı kodlar var neden bu?
teşekkürleri5 12450H güzel bir işlemci değil i5 12500H ile yaklaşık %20-%30 fark var yanlış hatırlamıyorsam ama sorun şu ki HP lerdede Throttle problemi var Omenlarda babası var Victuslardada var