Yardım Hp omen 16 vs asus tuf a16

Fazla para verme. Omen burda 71 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TUF 5 bin daha fazla. Hp işlemci daha güçlü. Çalışma sıcaklıkları ne bunu araştırmak Gerek

Fazla para verme. Omen burda 71 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TUF 5 bin daha fazla. Hp işlemci daha güçlü. Çalışma sıcaklıkları ne bunu araştırmak Gerek
Reis senin attığın 144hz benim attığım 240hz ve %100srgb

Omen serisi tuf'dan daha üst segment bir seri. Garanti konusunda da HP daha iyi. Omen tabii ki.

Hocam kağıt üzerinde Omen = Rog, Victus = Tuf ancak Victus da Omen da fabrikasyon olarak CPU'su kısılmış, anakart kalitesi zayıf cihazlar maalesef. Tuf gayet kaliteli ve tok bir cihaz. 4 tane kullandım total 5 sene. Haricinde Victus, Loq, Nitro5 gibi modeller de alıp sattım ancak Tuf hepsinden bir gömlek iyi. Şahsen Aradaki 6-7K farkı verir Tuf alırdım

asusun servisi rezil omen al

Omen 16 kullandım zamanında benim deneyimim servisle çok kötü olmuştu şahsen kimseye hp önermem ürün kalitesi zaten pek iyi değildi kasa olarak ama üstüne sensör sorunu patlak verince servisle uğraşmak zorunda kaldım. Serviste fabrikadan çıkan kaliteli macunu temizleyip yerine üç kuruşluk termal macun koymuşlardı sorunu düzeltemedikleri yetmedi birde üstüne cpu max 83 derece gören cihaz 95 derece görür olmuştu. Üstüne birde aynı sensör hatasını adamlar bir sene sonra çıkan hp victuslarda yaptılar ve onlarda daha da kötü oldu çünkü sensörü sökünce watt limit düşüyordu. Satış yaparken ekran bilgisi hakkında yanlış bilgi verip kalitesiz ekranlı laptop göndermek gibi şeyler de söylendi hp hakkında sanırım onlar yüzünden bende laptop fobisi oluştu.

HP'ye hiç ürün göndermediğiniz çok belli. Asus'unkine dua edersiniz xD
hp servisine ürün gönderilmez hp anaokuluna oyuncak gönderilir isterlerse belki tamir ederler istemezlerse macun değiştirip yollarlar tamir yapmadan

HP'ye hiç ürün göndermediğiniz çok belli. Asus'unkine dua edersiniz xD
İşte herkes dilinin yandığına saydırır arkadaşımda vardı destekle sorun yaşamadı bende kullanmadığımdan bilemem TR sistemi sağolsun firmaların oyuncağı yaptı bizi tee çinden gelen ürünün bile arkasında duruyorlar en ufak şeyde müşteri memnuniyeti diyorlar bizimkilerde nasıl dürtebiliriz diye kendi aralarında yarışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,230
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri