HmzaY
80+ Gold
Dahası
Ürün 140W 3070 ile geliyor. Gayet beğendim.
Son düzenleme:
bütçe?Ürünü kullananların veya test etmişlerin yorumlarını bekliyorum. Fan sesi sorunu çözüldü mü. Hızlanıp yavaşlama sorunu varmış sanırım.
Yazılımıyla çözülür.Bütçe 35000TL. Ürünün özellikleri zaten iyi, daha iyisi piyasada zaten yoktur da, merak ettiğim fan sesi sorununun çözülüp çözülmediği.
O dert değil ya, gürültü filtresi atılır. Fan statik ses. Onu geçtim HP ye kaliteli macun sürünce fanlar susuyor. Arkadaşınıza bir sorun fanın hızlanıp yavaşlama sorunu çözüldü mü ?arkadaşımda var fan sesinden duyamıyoruz çocuğun sesini
Yazılımla tam olarak çözülmüyor. Çünkü yazlımla çözmeye çalışınca minimum rpm 2200 oluyor. Bu sefer fan sesi çekiyorsunuz bilgisayar soğuk olmasına rağmen.Yazılımıyla çözülür.
sorayım hocamO dert değil ya, gürültü filtresi atılır. Fan statik ses. Onu geçtim HP ye kaliteli macun sürünce fanlar susuyor. Arkadaşınıza bir sorun fanın hızlanıp yavaşlama sorunu çözüldü mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılımla tam olarak çözülmüyor. Çünkü yazlımla çözmeye çalışınca minimum rpm 2200 oluyor. Bu sefer fan sesi çekiyorsunuz bilgisayar soğuk olmasına rağmen.
öyle bir problem yaşamıyorum dediYa o normal. Pulsing sorunu varmış diyorlar, yani boşta böyle bir 1800rpm bir 2200rpm oluyor hızlanıp yavaşlıyormuş durduğu yerde.
bilmiyorum arkadaşıma attım tatildeyim şu an oyuna fırsatım olmadıO zaman bios güncellemesiyle halletmişler. Teşkkürler.
Mikrofon için dediğim şeyi denediniz mi ?