mandog
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,269
- İsim
- Mertol
Kapağın metal olması güzel daha premium hissettiriyor ama şahsen çokta önemli değil, omen asustan daha kaliteli demedim.Kalite yi sadece plastik veya metal olması etkilemiyor. üni de arkadaşlarım yıllardır asus rog strix laptop kullanıyor ve aşırı memnunlar, onun yanında omen alan hiç görmedim. Kapağının metal olması da baya önemli, bir gün laptobumu üst rafa koymuştum ama kedim düşürmüştü, kappağı metal olduğundan hiç bir şey olmamıştı, ufak bir yamulma olmuştu sadece. omen ın asus tan daha kaliteli olduğundan baya şüpheliyim. Şimdi bir kaç araştırma yaptım ve omen hakkında daha çok bilgi edindim.
omen özellikleri +
Fan sesi rahatsız ediciymiş, yani durmadan bir azalıp bir yükselen bir sesi vamrış. Ama sessizmiş.
Dikkatli dinlerseniz fark edebilirsiniz.
Ekran sallanıyormuş, haraketli yerlerde aşırı rahtsız ediciymiş (araba, otobüs vb)
Attığınız omen 2 sene önceki omen. Cihazların pozitif ve negatif yönleri her sene değişiyor. Bu şekilde bi kıyas yapmak mantıksız. 2 sene önceki rogun da ekranında sorun yaşayan pek çok kişi var ama güncel seride bu sorunu yaşan kişi sayısı oldukça az.
Böyle bir şey demedim iddia da etmedim. Yukarıda ikisinin de pozitif yönlerini söyledim zaten. Ben 2k avantajından dolayı omeni tercih ederdim. Özellikleri belli, kendi istekleriniz doğrultusunda değerlendirip tercih edilir.Şimdi aslında ikisinin de iyi ve kötü yanlarını sunacaktım ama bir taraf her türlü hp alınır diyince ister istemez muhalif oldum.