cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Çalıştıktan sonra ne fark ederÜrün sıfır ama kutusu deformeli??? Beni biraz tedirgin etti.
Çalıştıktan sonra ne fark ederÜrün sıfır ama kutusu deformeli??? Beni biraz tedirgin etti.
Yaa beni mi bulur bu şanskartın limiti dolduÇok iyi fiyat.HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mehmet yılmaz abiyi etikle o görsün abdullah abiye söylesin nasıl fikir?@Abdullah Hacıgül lütfen inceleme gelsin bu tip f/p mouseları herkes görsün hocam.
Hocam bu sağ el ile de kulanılırmiÇok iyi fiyat.HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zaten sağ el için.Hocam bu sağ el ile de kulanılırmi
Sağ el için zatenHocam bu sağ el ile de kulanılırmi
Sol el gibi duruyorSağ el için zaten
He iyi alıcam ama limit doldu kartınZaten sağ el için.
ne diyosun sen abZaten sağ el için.
Viper Ultimate al diyorum ab.ne diyosun sen ab
bence çok şey farkeder Yurt dışından mı geldi. 2. el alınıp yenilememi yapıldı. Burası Türkiye. Telefoncuda çalıstım ben zamanında adamlar iphone 5s getiriyorlardı. Telefonun içi boş ama kutuyu öyle bi yapmışlarki sanırsın fabrikadan yeni çıkmış. Ama içi boş telefonun anakart yerine gram ağırlık koymuslar . Ha fiyat açısından iyi mi iyi ama ben şahsen almam. Gözüm korktu bir kere.Çalıştıktan sonra ne fark eder
3327den sonra 3360 deneyen ben,Var aslında. Katar Pro, Redragon M808, Pulsefire Core vs. rakip. OMEN 600'ün sensörü daha iyi tabii ama ciddi bir fark olduğunu söyleyemeyiz.
güzel fikir. Ama şu daha iyi sankiViper Ultimate al diyorum ab.