bu değil
https://www.akakce.com/monitor/en-u...27-1ms-qhd-ips-oyuncu-u-fiyati,756400500.html bu
5200 liram var fakat başkalarınada baktım bu ürün çok iyi gibi duruyorÖzelliklere bakılırsa iyi monitör piksel gibi sorunları yoksa tercih edilebilir o bütçeye iyileri var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçen ne kadar
@DerratiX @joker♤ @Perfectshot06 hocalarım bakarmısınızÖzelliklere bakılırsa iyi monitör piksel gibi sorunları yoksa tercih edilebilir o bütçeye iyileri var
Bütçen ne kadar
Özellikleri iyi piksel ve goinstik sorunu yoksa tercih edilebilir yorumlara bakarak da anlarsın iyi mi kötü mü diye onca iyi monitör varken niye bu sana 3 tane monitör attım onlar da iyiEvet o kalitelimdiir
o monitörde nano ips teknolojisi varya ondan dedim hocamKalitesi hakkında çok bir bilgim yok. Ama HP'nin monitörlerini genel olarak çok iyi bulmuyorum.
Gigabyte M27F 27" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27F 27" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte M27F 27" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Buna bakabilirsiniz. spesifik olarak model konusunda biraz araştırma yapayım.
Monitörün Hafif bir Reverse ghosting problemi var. Görüntü kalitesi güzel geldi.
- Olarak Kontrast değeri çok iyi değil.