🔥İndirim HP Omen Encoder 580₺ (Brown)

Flamesa

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,431
Buyrun link https://www.amazon.com.tr/dp/B087S2QML9/ref=cm_sw_r_wa_apa_glt_i_F9WNARAT43DP3SB688XR

Klavyenin incelemesi

Klavye aşırı indirime girmemiş. Ama iyi 580tl ye cherry mx brown switch 😲

Aaa ben
Klavye alınır bu arada

Klavye aşırı indirime girmemiş. Ama iyi 580tl ye cherry mx brown switch 😲
Evet geçenlerde 600e düşmüştü bu sefer 580e indi.Şuan ihtiyacım yok ama alsammı bilemedim. Kullanmasam kapalı kutuda dursa eskir mi acaba klavye?

Evet geçenlerde 600e düşmüştü bu sefer 580e indi.Şuan ihtiyacım yok ama alsammı bilemedim. Kullanmasam kapalı kutuda dursa eskir mi acaba klavye?
Neden eskisin ki? Ama ihtiyacın yoksa neden alasın ki?

Eğer fiyatı kaçırmamak istiyorsanız alın direk hiç açmazsınız, böyle olunca da eskimez. Bu klavyenin sonra bu fiyatlardan daha pahalılara satılacağını düşünüyorum çünkü birsürü kişi almaya başladı stok azalacak.
Edit: 1000.yorum🤩

18 tl indirim 🥴

Eğer fiyatı kaçırmamak istiyorsanız alın direk hiç açmazsınız, böyle olunca da eskimez. Bu klavyenin sonra bu fiyatlardan daha pahalılara satılacağını düşünüyorum çünkü birsürü kişi almaya başladı stok azalacak.
Edit: 1000.yorum🤩
Hayirli olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden eskisin ki?
Bilmiyorum belki kullanmadikça switchleri veya içinde birşeyler eskiyebilir diye düşündüm. En az 8-9 ay kullanmam

Son düzenleme:
Hayirli olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum belki kullanmadikça switchleri veya içinde birşeyler eskiyebilir diye düşündüm. En az 8-9 ay kullanmam
Bence eskimez ama bilmiyorum. Dolar 9 ay sonra birax daha artarsa bunun fiyatı da 700 800 olur şaşırmam yani.

Çok indirim olmuş 👏

Bu fiyat bandında kesinlikle bu klavyeyi öneririm.
Kendim kullanıyorum. Zamanında 400tl ye aldım.
Fiyatına değer.
Ürünün şu an stoku yok. Gelince haber ver tıklarsanız 1 ay'a gelir stok.
Ben alacağımda da stok yoktu. Gelince haber vere tıkladım ve stok geldikten 1 saat sonra sipariş verdim.... Ertesi gün yine stok kalmadı. Kısaca yok satan bir klavye.
Fiyatına göre 1k'lık klavyeleri kenara fırlatır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,434
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri