Neler Yeni

İnceleme HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
merhaba arkadaşlar bugün amazon üzerinden satın almış olduğum ; hp omen encoder cheryy mx brown switch klavyenin incelemesini yapacağız.
İNCELEME 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR
BÖLÜM 1 : ALIŞ SÜRECİ , GÜNCEL FİYAT ,PAKETLEME VE KUTU AÇILIŞI
BÖLÜM 2 : KLAVYENİN İNCELEMESİ , SES TESTİ , KOZMETİK AÇIDAN YORUMUM, SWİTCH KALİTESİ

BÖLÜM 3 : DEĞERLENDİRME , LAPTOPLA KURDUĞUM SETUPUMUN SON HALİ, KLAVYE ALINIR MI?
Ürünü amazon üzerinden 580₺ gibi bir fiyattan aldım
. Enteresan biçimde aldığım gibi 120₺ zam yedi. kargo istanbuldan batmana bir günde ulaştı , 1 gün de dağıtımda bekledi ve üçüncü gün elime ulaştı. Amazonun hızlı kargosunu ve müşteri dostu politikalarını çok beğeniyorum
.

Amazonun paketlemesinin ne kadar mükemmel olduğunu konuşmamıza gerek yok diye düşünüyorum. paketleme çok sağlamdı.
Ürünün kutusu sade ve şıktı , hadi gelin kutuyu açalım :')
Kutudan klavye , kullanım kılavuzu , stickerler ve garanti belgesi çıkıyor.

BÖLÜM 2 : KLAVYENİN İNCELEMESİ , SES TESTİ , KOZMETİK AÇIDAN YORUMUM, SWİTCH KALİTESİ
Klavyenin kozmetik açıdan duruşu çok hoşuma gitti , ışıklandırması gerçekten çok kuvvetli ; gece son parlaklıkta kullanılamaz yani o kadar fazla :D
klavye rgb değil , ışıklandırma efektlerinin çeşitli modları bulunuyor fakat ben nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. gelelim fotoğraflara
Emin olmamakla beraber klavyenin üst bölümünün alimunyum olduğunu düşünüyorum. çok premium havası var .
arka tarafında yükseltme aparatının yer alması yazı yazarken beni çok rahatlatıyor.

SES TESTİNE BIRAKTIĞIM YOUTUBE LİNKİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ :
Kozmetik açıdan benden on üzerinden on aldı çünkü cheryy mx gibi kaliteli bir switch bulunduğundan diğer parçalardan kısıldığını düşünmüştüm , yanılmışım. bıraktığım ses testinden görünüşüne de bakabilirsiniz. Switchlere bakalım :
çeşitli markalarda en üst seviye klavyelerde kullanılan cherry marka switch bulunuyor. basış hissi , ses düzeyi çok iyi ve en önemlisi uzun ömürlü olması konusunda içiniz rahat.
BÖLÜM 3 : DEĞERLENDİRME , LAPTOPLA KURDUĞUM SETUPUMUN SON HALİ, KLAVYE ALINIR MI?
Gönül isterdi ki masaüstü bir sistemim olsun ama sürekli hareket halinde olduğumdan mecburen laptop almıştım , aldığım laptopla da hayalimdeki setupun çoğunu gerçeğe çevirdim . (seneye yanına bir monitor alırsam tam olarak sistem tamamlanacak)
Alıntıyı görüntüle

GELELİM DEĞERLENDİRME KISMINA :
KLAVYENİN ARTILARI
+CHERRY MX BROWN SWİTCHE SAHİP OLMASI
+DAYANIKLI GÖVDEYE SAHİP OLMASI
+ALTINDA YÜKSELTMEK İÇİN APARATIN OLMASI
+EĞER ODANIZDA TEK YAŞAMIYORSANIZ DAHİ YANINIZDAKİ KİŞİYİ RAHATSIZ EDECEK KADAR YÜKSEK SESLE ÇALIŞMAMASI
+YAZILIMI ÜZERİNDEN MAKRO ATAYABİLMENİZ
+TÜRKÇE DİL DİZİLİMİ İLE GELMESİ

KLAVYENİN EKSİLERİ
-BİLEK DESTEĞİ ÇIKMAMASI
-SES TEKERLEĞİ OLMAMASI
+TEK RENK IŞIKLANDIRMAYA SAHİP OLMASI

ALINIR MI ?
700 ₺ iken alınmaz bence , amazonda red modeli 600 tlden satılıyor (red alınır 600den ) ama oldu da brownu da 600 TL altına düşerse alınır.

Allah nasip ederse her ay buraya kullanım deneyimlerimi yazacağım.

okuduğunuz için teşekkür ederim :')

Elinize sağlık, bir de rgb olsaydı tadından yenmezdi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
merhaba arkadaşlar bugün amazon üzerinden satın almış olduğum ; hp omen encoder cheryy mx brown switch klavyenin incelemesini yapacağız.
İNCELEME 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Ürünü amazon üzerinden 580₺ gibi bir fiyattan aldım
. Enteresan biçimde aldığım gibi 120₺ zam yedi. kargo istanbuldan batmana bir günde ulaştı , 1 gün de dağıtımda bekledi ve üçüncü gün elime ulaştı. Amazonun hızlı kargosunu ve müşteri dostu politikalarını çok beğeniyorum
.

Amazonun paketlemesinin ne kadar mükemmel olduğunu konuşmamıza gerek yok diye düşünüyorum. paketleme çok sağlamdı.
Ürünün kutusu sade ve şıktı , hadi gelin kutuyu açalım :')
Kutudan klavye , kullanım kılavuzu , stickerler ve garanti belgesi çıkıyor.

Klavyenin kozmetik açıdan duruşu çok hoşuma gitti , ışıklandırması gerçekten çok kuvvetli ; gece son parlaklıkta kullanılamaz yani o kadar fazla :D
klavye rgb değil , ışıklandırma efektlerinin çeşitli modları bulunuyor fakat ben nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. gelelim fotoğraflara
Emin olmamakla beraber klavyenin üst bölümünün alimunyum olduğunu düşünüyorum. çok premium havası var .
arka tarafında yükseltme aparatının yer alması yazı yazarken beni çok rahatlatıyor.

SES TESTİNE BIRAKTIĞIM YOUTUBE LİNKİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ :
Kozmetik açıdan benden on üzerinden on aldı çünkü cheryy mx gibi kaliteli bir switch bulunduğundan diğer parçalardan kısıldığını düşünmüştüm , yanılmışım. bıraktığım ses testinden görünüşüne de bakabilirsiniz. Switchlere bakalım :
çeşitli markalarda en üst seviye klavyelerde kullanılan cherry marka switch bulunuyor. basış hissi , ses düzeyi çok iyi ve en önemlisi uzun ömürlü olması konusunda içiniz rahat.
Gönül isterdi ki masaüstü bir sistemim olsun ama sürekli hareket halinde olduğumdan mecburen laptop almıştım , aldığım laptopla da hayalimdeki setupun çoğunu gerçeğe çevirdim . (seneye yanına bir monitor alırsam tam olarak sistem tamamlanacak)
Alıntıyı görüntüle

GELELİM DEĞERLENDİRME KISMINA :
KLAVYENİN ARTILARI
+CHERRY MX BROWN SWİTCHE SAHİP OLMASI
+DAYANIKLI GÖVDEYE SAHİP OLMASI
+ALTINDA YÜKSELTMEK İÇİN APARATIN OLMASI
+EĞER ODANIZDA TEK YAŞAMIYORSANIZ DAHİ YANINIZDAKİ KİŞİYİ RAHATSIZ EDECEK KADAR YÜKSEK SESLE ÇALIŞMAMASI
+YAZILIMI ÜZERİNDEN MAKRO ATAYABİLMENİZ
+TÜRKÇE DİL DİZİLİMİ İLE GELMESİ

KLAVYENİN EKSİLERİ
-BİLEK DESTEĞİ ÇIKMAMASI
-SES TEKERLEĞİ OLMAMASI
+TEK RENK IŞIKLANDIRMAYA SAHİP OLMASI

ALINIR MI ?
700 ₺ iken alınmaz bence , amazonda red modeli 600 tlden satılıyor (red alınır 600den ) ama oldu da brownu da 600 TL altına düşerse alınır.

Allah nasip ederse her ay buraya kullanım deneyimlerimi yazacağım.

okuduğunuz için teşekkür ederim :')

Öncelikle hayırlı olsun hocam, umarım beğenmişsindir. :)
Emeğine sağlık, inceleme gayet güzel olmuş.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Öncelikle hayırlı olsun hocam, umarım beğenmişsindir. :)
Emeğine sağlık, inceleme gayet güzel olmuş.
Hocam çok memnunum, hissiyatın iyi olacağını biliyordum da malzeme kalitesi ve düşük ses seviyesi mutlu etti beni 🤟

Çok iyi rehber aline sağlık hayırlı olsun ama bazı fotoğraflar gözükmüyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
ses testini biraz daha uzaktan yapma şansın var mı ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye