Hp omen encoder tabii ki logitech g213te sorunlar var.HP OMEN Encoder Chery mx brown switch mi logitech g213 mü?
g213 almayı düşünüyordum bunu gördüğüm iyi oldu. ne gibi sorunları var?G213 sorunlu bir klavye.
Encoder'de Cherry MX Brown switchler var.
Encoder öneririm.
Vallahi billahi senin gibilere ne denir bilemiyorum, uyarı almamak için susuyorumblue switch diye biliyorum encoder logitech g213 membran aralarındada fiyat farkı var ben g213 alırdım
cherry switch olduğunu bilmiyordum dediğim gibi blue switch diye biliyorum ve rahatsız edebileceğini düşündüğüm için öyle dedim g213 sorun yaşamayanda var herkes sorun yaşamıyorVallahi billahi senin gibilere ne denir bilemiyorum, uyarı almamak için susuyorum
Blue switch membrandan daha iyi?blue switch diye biliyorum encoder logitech g213 membran aralarındada fiyat farkı var ben g213 alırdım
Yeni çıkan modelleri sorunlu. Ayrıca daha switchini bile bilmiyorsan neye göre yazıyorsun?cherry switch olduğunu bilmiyordum dediğim gibi blue switch diye biliyorum ve rahatsız edebilir dedim g213 sorun yaşamayanda var herkes sorun yaşamıyor böylebi yorum yok
membrandan daha kötü diye bir şey dedimmi rahatsız ediceğini düşündüğüm için öyle dedimBlue switch membrandan daha iyi?
Hocam switch rengi söylenmediyse onu düşünmenize pek gerek yokmembrandan daha kötü diye bir şey dedimmi rahatsız ediceğini düşündüğüm için öyle dedim
Düşünmen hata tabi ki omen encoder.HP OMEN Encoder Chery mx brown switch mi logitech g213 mü?