aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Basmama, çift tıklama vs.g213 almayı düşünüyordum bunu gördüğüm iyi oldu. ne gibi sorunları var?
Basmama, çift tıklama vs.g213 almayı düşünüyordum bunu gördüğüm iyi oldu. ne gibi sorunları var?
bulmuşken seni bi soru daha soruyum. Pusat k3 pro'da bir sıkıntı varmı?Basmama, çift tıklama vs.
İnsta gel lnaYeni çıkan modelleri sorunlu. Ayrıca daha switchini bile bilmiyorsan neye göre yazıyorsun?
Bunda da var.bulmuşken seni bi soru daha soruyum. Pusat k3 pro'da bir sıkıntı varmı?
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Geliom kanka model bakıyordum hediye alınacak doğum günü için, konu açtımİnsta gel lna
HeeGeliom kanka model bakıyordum hediye alınacak doğum günü için, konu açtım
Evet bunda da sorunlar olabiliyor ve her türlü omen encoder daha iyi bir klavye.bulmuşken seni bi soru daha soruyum. Pusat k3 pro'da bir sıkıntı varmı?
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
merhaba, sizin incelemenizi okudum Harflerde silinme gibi bir durum olabilir mi?Gerçekten alındım. Kimse de incelenmemi atmamış
Tabii ki encoderİnceleme - HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)
merhaba arkadaşlar bugün amazon üzerinden satın almış olduğum ; hp omen encoder cheryy mx brown switch klavyenin incelemesini yapacağız. İNCELEME 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR BÖLÜM 1 : ALIŞ SÜRECİ , GÜNCEL FİYAT ,PAKETLEME VE KUTU AÇILIŞI BÖLÜM 2 : KLAVYENİN İNCELEMESİ , SES TESTİ , KOZMETİK AÇIDAN...forum.donanimarsivi.com
kimse tavsiye etmedi sorunları varmışG213 daha iyi gibi
Tamamkimse tavsiye etmedi sorunları varmış