Bu modeli önerir misiniz? Bu fiyata değer mi? Kronik sorunu var mı? Soğutma performansı nasıl çok ısınıyor mu? Oyun, film, dizi için kullanılacak.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Önerebileceğiniz başka model var mı? Bu bilgisayarın çok az ısındığını söylüyorlar ama 512 gb ssd yetersiz ve amd işlemci daha önce hiç kullanmadım biraz ön yargılıyım.Modelinden almıştım WF kodlu seriler kronik sorunluymuş. Laptopu kurarken bile çok ısınıyordu. Kurduktan sonra derecelerine baktım 96-97 dereceleri gördü servise gönderdim sanırım sadece format atıp getirmişler. Çünkü hala sıcaklık dereceleri 96-97 derecelerini görüyordu iade için yolladım hala iade olmadı (6 şubat 2024 zamanında aldım 14 güç içinde iadeye yolladım) en kısa zamanda tüketici mahkemesine başvuracağım.
Sakın almayım aman sizde yanmayın.
4050 var hocam omen iyidir amaBu modeli önerir misiniz? Bu fiyata değer mi? Kronik sorunu var mı? Soğutma performansı nasıl çok ısınıyor mu? Oyun, film, dizi için kullanılacak.
Soğutma performansı söylenilen kadar iyi mi?Yanlış hatırlamıyorsam omen'larda kronik bir sorun var, laptopta çok sıkıntı yaratıyordu. HP Alacaksanız, Victus bakın.
Linkini attığın S0023NT Modelini 1 Yıldır kullanıyorum, gayet memnunum.
Omen'lerde kronik sorun olduğu söyleniyor4050 var hocam omen iyidir ama
Bazilarinda ama bu laptpp zaten alinmazSoğutma performansı söylenilen kadar iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Omen'lerde kronik sorun olduğu söyleniyor
PahaliBazilarinda ama bu laptpp zaten alinmaz
Hangi laptopu önerirsiniz bu fiyatlara?Bazilarinda ama bu laptpp zaten alinmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pahali
Adama yine 4050 atmissiniz. Arkadaslae bu fiyata 4050 ne olursa olsun alinmaz lutfen sacmqlamayinTUF A15
+8 gb ram ve işlemci ısı kapasitesini 30w ile 40w arası yapın. Ne kadar w olursa o kadar güçlü olur. Isınma sorunu çözülecektir.
ROG STRIX G16
Lenovo LOQ 300 nit
+8 gb ramLENOVO LOQ/ Ryzen 5 8645HS/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6 Gaming Laptop 83DX008FTR Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO LOQ/ Ryzen 5 8645HS/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6 Gaming Laptop 83DX008FTR fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıklwww.mediamarkt.com.tr
Siz ne önerirsiniz? Gerçekten kafam karıştı iyiceAdama yine 4050 atmissiniz. Arkadaslae bu fiyata 4050 ne olursa olsun alinmaz lutfen sacmqlamayin
Hocam kafaniz karismasin. Bu fiyata 4060 alinir. Şuan aceleniz olmasin pek iyi laptop yok suan.Siz ne önerirsiniz? Gerçekten kafam karıştı iyice