selam arkadaşlar eke resmini koyacağım laptopu sanırım alacağım.3-4 gündür araştırıyorum ve beğendim ama kafama bazı şeyler takıldi.öncelikle markası hp pavilion gaming serisinden ekran kartı ve işlemcisi bu fiyat aralığına göre muadillerinden 1 kademe daha iyi ve tam bütçeme göre(6000) ama ürünün bazı yorumlarında(nadir) laptopun çok ısındığını ve bazen takıldığını söyleyenler var ama bazıları ise böyle bir şey olmadiğını söylüyor.farkli laptop önerilerine de açığım ama kafamdaki soru işaretlerini giderebilir misiniz rica etsem?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
UPselam arkadaşlar eke resmini koyacağım laptopu sanırım alacağım.3-4 gündür araştırıyorum ve beğendim ama kafama bazı şeyler takıldi.öncelikle markası hp pavilion gaming serisinden ekran kartı ve işlemcisi bu fiyat aralığına göre muadillerinden 1 kademe daha iyi ve tam bütçeme göre(6000) ama ürünün bazı yorumlarında(nadir) laptopun çok ısındığını ve bazen takıldığını söyleyenler var ama bazıları ise böyle bir şey olmadiğını söylüyor.farkli laptop önerilerine de açığım ama kafamdaki soru işaretlerini giderebilir misiniz rica etsem?
Ekler
Son düzenleme: