Neler Yeni

HP Pavilion Gaming Notebook Hakkında Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Çağ
Cs go da drop yemeniz için bir sebep yok aslında. İnternet ile ilgili problem olabilir ama dediğim gibi. Ayrıca bilgisayarlar tozlandı diye yavaşlamazlar. Tozlanmaya bağlı ısınma sorunu yüzünden thermal throttling dediğimiz performanstan sıcaklık yüzünden kaçınmasıyla yavaşlarlar. Bunu önlemek için de bilgisayarın hava çıkışının temiz olması, macununun iletkenliğinin yüksek olması gerekmektedir. Hwmonitor adlı uygulamayı indirip oyun esnaısnda sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz ? MSI afterburner da olur tabi ama Hw daha kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazmayacaksınız o zaman. İşinize bakın. Forum sizlikten ölmez, merak etmeyin.
Hocam zamanında değerlere baktım fotoğraf elimde değil ancak ekran kartı sıcaklığı maximum 93° cpu maximum 78° oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Çağ

Ekler

• sensor1.gif
    sensor1.gif
    25.8 KB · Hit: 46
Son düzenleme:

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Sıcaklıkta herhangi bir problem yok tozla ilgili de bir durum yok dolayısıyla. İnternet bağlantınızdan olduğunu düşünüyorum hala ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Çağ
Sıcaklıkta herhangi bir problem yok tozla ilgili de bir durum yok dolayısıyla. İnternet bağlantınızdan olduğunu düşünüyorum hala ben.
Ben internetle alakası olduğunu sen söyleyene kadar bilmiyordum ama sen söyleyince anladım internetim çok vasat durumda çünkü tekrardan teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Ben internetle alakası olduğunu sen söyleyene kadar bilmiyordum ama sen söyleyince anladım internetim çok vasat durumda çünkü tekrardan teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.
Ne demek efenim, yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Top Bottom