Neler Yeni

Hp Rtx 3050 Laptop Nasıldır?

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oyun oynacağım günlük işler de yapacağım. 4*2 gb= 8gb ram mevcut. Hafıza artırımı yaparsam ileride Rdr2, Cyberpunk gibi oyunları oynayabilir miyim?

Techno08

80+ Gold
Panel 60 hz bunu bilerek alın onun harici ekran kartı gtx 1650 ti’den yüzde 15 güçlü hikayeli oyunlar ve render için alınabilir

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Panel 60 hz bunu bilerek alın onun harici ekran kartı gtx 1650 ti’den yüzde 15 güçlü hikayeli oyunlar ve render için alınabilir
1650'nin iki katı fps veriyor. Yani videolardan öyle gözüküyor. Dlss ve rtx sahip olduğu için tercih ediyorum. Dediğiniz gibi render için ve programlarda yüksek performanslı olabilir

Techno08

80+ Gold
1650'nin iki katı fps veriyor. Yani videolardan öyle gözüküyor. Dlss ve rtx sahip olduğu için tercih ediyorum. Dediğiniz gibi render için ve programlarda yüksek performanslı olabilir

dlss tamam ama rtx 2060’ın bile rt performansı yetersizken 3050’nin rt performansının başarılı olduğunu düşünmüyorum

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
dlss tamam ama rtx 2060’ın bile rt performansı yetersizken 3050’nin rt performansının başarılı olduğunu düşünmüyorum
Kesinlikle bende aynı fikirdeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır güzel fiyat tasarımını beğenmeyenler olmuş ama bence çok şık
Bence de güzel bir tasarımı var. Ama çok esnek. Monitörü açtığında vs. sallanıyor. Klavyenin yanlarına hafif dokunduğunda içeri göçüyor (videodan izlediklerimi söylüyorum).

Fatih_u

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Fatih ucar
İnternette yabancı birinin videosunda incelemesini izlemiştim pubg testinde işlemci +90 görüyordu ki videoda uzun süre oynamamıştir birde uzun süreli oynasa diğer oyunlarda da 90 dereceye vurur diye düşünüyorum ama bu fiyatta bu laptop da çok iyi . Ben de almayı düşündüm ama sonrasında vazgeçtim karar sizin. Laptop soğutucu ile kullanırsanız daha iyi olabilir .

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
İnternette yabancı birinin videosunda incelemesini izlemiştim PUBG testinde işlemci +90 görüyordu ki videoda uzun süre oynamamıştir birde uzun süreli oynasa diğer oyunlarda da 90 dereceye vurur diye düşünüyorum ama bu fiyatta bu laptop da çok iyi . Ben de almayı düşündüm ama sonrasında vazgeçtim karar sizin. Laptop soğutucu ile kullanırsanız daha iyi olabilir .
Laptopu sabit şekilde kullanmayacağım için soğutucu almayacağım. Başka bir forumda Battlefield V'de 90 derece sıcaklık alındığını söylüyordu. Yani sıkıntılı bir laptop. Bahsettiğiniz videonun linkini atabilir misiniz?

Fatih_u

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Fatih ucar
Laptopu sabit şekilde kullanmayacağım için soğutucu almayacağım. Başka bir forumda Battlefield V'de 90 derece sıcaklık alındığını söylüyordu. Yani sıkıntılı bir laptop. Bahsettiğiniz videonun linkini atabilir misiniz?
Laptoplar zaten ısınan cihazlar ancak dediğiniz gibi +90 görmesi sıkıntı bence . Video Hint birine ait sonlarda oyun testini ve sıcaklık değerlerini görebilirsiniz Benim dikkatimi en çok çeken nokta pubg de videodaki kadar kısa bir süre içinde bile 90 derceleri görmesi oldu .

Laptoplar zaten ısınan cihazlar ancak dediğiniz gibi +90 görmesi sıkıntı bence . Video Hint birine ait sonlarda oyun testini ve sıcaklık değerlerini görebilirsiniz Benim dikkatimi en çok çeken nokta PUBG de videodaki kadar kısa bir süre içinde bile 90 derceleri görmesi oldu .

Bu arada pardon ya bu Pavilion modeliymis :/ ben bir an araştırırken victus sanmıştım . Ancak durumun çok farklı olucagini sanmıyorum yine de

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Laptoplar zaten ısınan cihazlar ancak dediğiniz gibi +90 görmesi sıkıntı bence . Video Hint birine ait sonlarda oyun testini ve sıcaklık değerlerini görebilirsiniz Benim dikkatimi en çok çeken nokta PUBG de videodaki kadar kısa bir süre içinde bile 90 derceleri görmesi oldu .

Bu arada pardon ya bu Pavilion modeliymis :/ ben bir an araştırırken victus sanmıştım . Ancak durumun çok farklı olucagini sanmıyorum yine de
Hocam ordaki oyun Pubg değil, Call Of Duty Warzone. Ağır bir oyun olduğu için bu sıcaklık bence iyi.

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oyun oynacağım günlük işler de yapacağım. 4*2 gb= 8gb ram mevcut. Hafıza artırımı yaparsam ileride Rdr2, Cyberpunk gibi oyunları oynayabilir miyim?
Bütçeni artırabilirsen 16 GB ramlı versiyonunu almanı öneririm;

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828

Evet aşağı yukarı aynıdır bende öyle düşünüyorum. Hp'lerde ısınma sorunu biraz daha fazlaymış herkes öyle söylüyor

Bütçeni artırabilirsen 16 GB ramlı versiyonunu almanı öneririm;
Aslında onu almayı düşünüyordum ama fiyatı bir anda 9 bini geçti

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Fatih_u

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Fatih ucar
Hocam ordaki oyun PUBG değil, Call Of Duty Warzone. Ağır bir oyun olduğu için bu sıcaklık bence iyi.
Doğrudur yanılmış olabilirim ancak muadillerinin testlerine de bakmak lazım onlar ne durumda diye . Hepsi aynı ise normaldir tabii ki

Top Bottom