🔥İndirim HP Ryzen 5 8 Gb 512 Gb - 10.249 TL

Egpuları kıyaslıyoruz ama bu ürünler için ne kadar önemli ki? İkiside cs kaldırır :)

İşyerinde Metin2 oynamak için alınır mı sizce? Fiyat performans ürün mü yani laptopla pek işim olmaz Metin2 ile web de YouTube da gezinmek ve film izlemek için ucuz yollu bişey bakıyorum

İşyerinde Metin2 oynamak için alınır mı sizce? Fiyat performans ürün mü yani laptopla pek işim olmaz Metin2 ile web de YouTube da gezinmek ve film izlemek için ucuz yollu bişey bakıyorum
Direkt al. daha da indi fiyatı hatta

Evet tercih edilebilir. Kullanıma göre bataryası uzun da gidiyordur. Güzel çalışılmış pil süresine.

Evet tercih edilebilir. Kullanıma göre bataryası uzun da gidiyordur. Güzel çalışılmış pil süresine.
Kankam. 10-11 veya 12 bin bandında daha iyisi olur mu olmaz mı? Laptoptam anlamıyorum ben Intel işlemcili laptoplar da var bu AMD ryzen

Kankam. 10-11 veya 12 bin bandında daha iyisi olur mu olmaz mı? Laptoptam anlamıyorum ben Intel işlemcili laptoplar da var bu AMD ryzen
Daha iyisini göremedim bu fiyat civarına. i3-N305 işlemcili olan versiyonu var ama onlarında ekranı düşük.

bu ürün şuan inanılmaz. ama r7 ararım dersen şunu öneririm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,246
Üyeler
175,009
Son üye
dalydaly25