HP VİCTUS 15 ALINIR MI?

1 yıl daha garantisi var ama hall sensör problemi yoksa çok iyi fiyat ben de kendi 3050ti laptopumu bu paraya satarım

bende var bu laptop. tek fark benimkinin işlemcisi i7 13700h. durum rezalet asla tavsiye etmiyorum. sıcaklık değerleri çok yüksek bilgisayarın soğutması gücüne yetmiyor. ayrıca hp servisle uğraşmak ayrı bir dert. 2 belki 3 yıl oldu alalı fakat pil bile ömrünü doldurmuş durumda. tam şarj 1 buçuk saat anca götürebiliyor hemde yük altında değilken. ekranının renkleri çok kötü yun oynarken veya dizi film gibi şeylerde yansıma çok oluyor ve renkleri çoko soluk gösteriyor. dikkatli kullanmak lazım kasası pek sağlam değil. çabuk yamulabiliyor. ama sanıyorum ki victus 16 ile beraber ryzen işlemci ile ısınma ve pil sorunlarının önüne geçtiler. ayrıca 16 serisi ile iç design da değiştiği için sğuttma çok daha iyi çalışıyor. ama 19500 e daha iyi bir cihaz da öneremem :D

bende var bu laptop. tek fark benimkinin işlemcisi i7 13700h. durum rezalet asla tavsiye etmiyorum. sıcaklık değerleri çok yüksek bilgisayarın soğutması gücüne yetmiyor. ayrıca hp servisle uğraşmak ayrı bir dert. 2 belki 3 yıl oldu alalı fakat pil bile ömrünü doldurmuş durumda. tam şarj 1 buçuk saat anca götürebiliyor hemde yük altında değilken. ekranının renkleri çok kötü yun oynarken veya dizi film gibi şeylerde yansıma çok oluyor ve renkleri çoko soluk gösteriyor. dikkatli kullanmak lazım kasası pek sağlam değil. çabuk yamulabiliyor. ama sanıyorum ki victus 16 ile beraber ryzen işlemci ile ısınma ve pil sorunlarının önüne geçtiler. ayrıca 16 serisi ile iç design da değiştiği için sğuttma çok daha iyi çalışıyor. ama 19500 e daha iyi bir cihaz da öneremem :D
Fiyat olarak 4050 cihaz cidden iyi geldi o yüzden bende çok kararsız kaldığım için konu açmak istedim :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl daha garantisi var ama hall sensör problemi yoksa çok iyi fiyat ben de kendi 3050ti laptopumu bu paraya satarım
hall sensör problemini hızlı anlamanın yolu nedir ve 4050 cihaz için güzel fiyat verdi 1 yıl garantiside olması cabası

Victus 15 gibi bir cihaz var elimde macun pumpout yaptiğinda böyle oluyor thermal pad alırsanız çözülür sorununuz. Bizzat kendi cihazımda yaşadım konusunu da açtım isterseniz paylaşayim. Macun pumpout yapmiş haldeydi kurumuştu ve işlevsiz hale gelmişti. Kasa hakkında bir şey diyemem. Pil çogu oyun laptopunda benzerdir. Bu konuda en iyi Asus'lar bencr pilde.

Benden 1 sene sonra arkadaşım victus 16 aldı. benimki 15. aramızdaki tek fark benim işlemcim i7 13700h onunki ryzen 7xxx idi.
fakat onda ne kasada problemler yaşandı. ne ekranı benimki kadar kötü değil. ayrıca 16 nın pili normal kullanımda saatlerce gidebiliyorken 15 te bu süre çok daha kısa. aşırı ısınma sorunu da cabası. ben aslında 15 i 16 ya kıyasla bunu söyledim. bu arada macunu en az 5 kere servise değiştirttim. macun sorunu çözmedi. ayrıca katılıyorum asuslar hem ısınma hem pil konularında çok iyi.

Geri