- Bütçe
- 21000
Cihazı 2.el olarak 1 yıl garantili 19.500 e alacağım sizce alınır mı yoksa başka modellere yönelmeli miyim?
Fiyat olarak 4050 cihaz cidden iyi geldi o yüzden bende çok kararsız kaldığım için konu açmak istedimbende var bu laptop. tek fark benimkinin işlemcisi i7 13700h. durum rezalet asla tavsiye etmiyorum. sıcaklık değerleri çok yüksek bilgisayarın soğutması gücüne yetmiyor. ayrıca hp servisle uğraşmak ayrı bir dert. 2 belki 3 yıl oldu alalı fakat pil bile ömrünü doldurmuş durumda. tam şarj 1 buçuk saat anca götürebiliyor hemde yük altında değilken. ekranının renkleri çok kötü yun oynarken veya dizi film gibi şeylerde yansıma çok oluyor ve renkleri çoko soluk gösteriyor. dikkatli kullanmak lazım kasası pek sağlam değil. çabuk yamulabiliyor. ama sanıyorum ki victus 16 ile beraber ryzen işlemci ile ısınma ve pil sorunlarının önüne geçtiler. ayrıca 16 serisi ile iç design da değiştiği için sğuttma çok daha iyi çalışıyor. ama 19500 e daha iyi bir cihaz da öneremem![]()
hall sensör problemini hızlı anlamanın yolu nedir ve 4050 cihaz için güzel fiyat verdi 1 yıl garantiside olması cabası1 yıl daha garantisi var ama hall sensör problemi yoksa çok iyi fiyat ben de kendi 3050ti laptopumu bu paraya satarım
Victus 15 gibi bir cihaz var elimde macun pumpout yaptiğinda böyle oluyor thermal pad alırsanız çözülür sorununuz. Bizzat kendi cihazımda yaşadım konusunu da açtım isterseniz paylaşayim. Macun pumpout yapmiş haldeydi kurumuştu ve işlevsiz hale gelmişti. Kasa hakkında bir şey diyemem. Pil çogu oyun laptopunda benzerdir. Bu konuda en iyi Asus'lar bencr pilde.bende var bu laptop. tek fark benimkinin işlemcisi i7 13700h. durum rezalet asla tavsiye etmiyorum. sıcaklık değerleri çok yüksek bilgisayarın soğutması gücüne yetmiyor. ayrıca hp servisle uğraşmak ayrı bir dert. 2 belki 3 yıl oldu alalı fakat pil bile ömrünü doldurmuş durumda. tam şarj 1 buçuk saat anca götürebiliyor hemde yük altında değilken. ekranının renkleri çok kötü yun oynarken veya dizi film gibi şeylerde yansıma çok oluyor ve renkleri çoko soluk gösteriyor. dikkatli kullanmak lazım kasası pek sağlam değil. çabuk yamulabiliyor. ama sanıyorum ki victus 16 ile beraber ryzen işlemci ile ısınma ve pil sorunlarının önüne geçtiler. ayrıca 16 serisi ile iç design da değiştiği için sğuttma çok daha iyi çalışıyor. ama 19500 e daha iyi bir cihaz da öneremem![]()