Akakçede epey gezindim bulabildiğimin en iyisi bu, ekran kartı 95w muhtemelen.
İsterseniz foruma konu açın tavsiye isteyin bütçeye göre iyi laptop bulmak konusunda malesef fazla iyi değilim
Hocam ben şimdi gittim cihaza baktılar sorunları söyledim bana ancak değişim yapabiliriz dediler 32 bin tl fatura tutarı var üstüne 500 ekleyip bir bilgisayar almayı düşünüyorum yalnız çek verecekleri için sadece vatan bilgisayarın sitesinde satılan cihazları kapsıyor onların sitesinden max 32500 lük güzel bir bilgisayar önerebilir misiniz
Hocam ben şimdi gittim cihaza baktılar sorunları söyledim bana ancak değişim yapabiliriz dediler 32 bin TL fatura tutarı var üstüne 500 ekleyip bir bilgisayar almayı düşünüyorum yalnız çek verecekleri için sadece vatan bilgisayarın sitesinde satılan cihazları kapsıyor onların sitesinden max 32500 lük güzel bir bilgisayar önerebilir misiniz
2 günlük cihazı nasıl iade almıyorlar anlamıyorum. 14 gün içerisindeyse koşulsuz şartsız Tam tutarı iade alma hakkınız var, Kutu açılmış vs gibi bir durum yok.
Vatanda fazla bir şey bulabileceğimi sanmıyorum ancak kontrol edeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçenize en uygun bunu bulabildim 105w RTX4050 Mevcut. Isınma problemine bir şey diyemem casper malesef iyi sayılabilecek bir firma değil ancak önceki laptobunuza kıyasla en az %20 daha fazla performans alırsınız.
2 günlük cihazı nasıl iade almıyorlar anlamıyorum. 14 gün içerisindeyse koşulsuz şartsız Tam tutarı iade alma hakkınız var, Kutu açılmış vs gibi bir durum yok.
Vatanda fazla bir şey bulabileceğimi sanmıyorum ancak kontrol edeyim. Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçenize en uygun bunu bulabildim 105w RTX4050 Mevcut. Isınma problemine bir şey diyemem casper malesef iyi sayılabilecek bir firma değil ancak önceki laptobunuza kıyasla en az %20 daha fazla performans alırsınız.
Dediğim gibi g770 kullanmıştım daha garantisi dolmadan elden çıkardım bir daha casper hayatta almam. İade konusunda sizin dediğiniz olay şöyle internetten sipariş alınıp interntten fatura kesilince oluyor yani atıyorum işte ben eve değil mağazaya teslim istiyorum dersen internetten fatura kesersen oluyormuş çünkü baya zorladım iade için nroamlde 1 günlük cihaz olmasa değişimde yapmazlarmış.