10 dakika test edin ve son throotle oranını tekrardan ekran görüntüsü gönderin bakalım 4 dakikada %24 olması hiç normal gelmedi.
Ekran kartı ile birlikte soktum ve zaten 25 dklık testi bitirip ardından başlatmıştım bi kaç işlemde yaptım. Ama yaparım dediğinizi10 dakika test edin ve son throotle oranını tekrardan ekran görüntüsü gönderin bakalım 4 dakikada %24 olması hiç normal gelmedi.
hocam indirme hataı veriyorsa sürücüler şöyleİyi de ısı gözükmüyor ki? onu çözemedim 60-70 de dolaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 yüklesem tüm driverlar destekler değil mi ona göre windows 10 da denicem çünkü böyle bir hata ile karşılaşmaktayım.
Alıntıyı görüntüle
Cihazı dğeiştirdim dell g15 aldım onun yerine.hocam indirme hataı veriyorsa sürücüler şöyle
bende 3.parti uygulamalarla ssürücüleri formattan sonra kurunca böyle hata almıştım
sen ordan kurunca wimdıws bunu bilmiyor oda kurulu değil mantığıyla yüklemek istiyor ama kurulu olduğundan yükleyemiyor
Valorantta arkada epicden oyun indirirken dahil ekran kartı 60-70 işlemci 60-80 arası ortalama 70-75 dereceydi iyi mi? Ama sorun şu kasa çok ısıyı emiyor sanırım yüzey sıcak.10 dakika test edin ve son throotle oranını tekrardan ekran görüntüsü gönderin bakalım 4 dakikada %24 olması hiç normal gelmedi.
Oyun içi değerler daha önemli test yaptınız mı?Valorantta arkada epicden oyun indirirken dahil ekran kartı 60-70 işlemci 60-80 arası ortalama 70-75 dereceydi iyi mi? Ama sorun şu kasa çok ısıyı emiyor sanırım yüzey sıcak.
Evet yaptım valorantta neredeyse 60-88 arası ekran kartı 60-70 arası ama çok sıcalk hava. Kullanım 50-70 arası kullanıyor.Oyun içi değerler daha önemli test yaptınız mı?