Neler Yeni

HP VICTUS 15 NASILDIR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Gürlek
Arkadaslar max 15k butcem var alttaki laptopu düşünüyorum abdullah abi incelenmişti 16 gb ram modelini iyi gibiydi nasıldır genel olarak laptop daha fazla çıkamıyorum maalesef bütçe olarak üzer mi bu laptop oyun için alıyorum.AAA oyun herhalde sadece rdr 2 oynarim o da en düşük ayarlarda kasmasin yeter bide googlede gezinirken falan rahat olsun.Sizce alinir mi dediğim gibi maalesef butcem yok.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Arkadaslar max 15k butcem var alttaki laptopu düşünüyorum abdullah abi incelenmişti 16 gb ram modelini iyi gibiydi nasıldır genel olarak laptop daha fazla çıkamıyorum maalesef bütçe olarak üzer mi bu laptop oyun için alıyorum.AAA oyun herhalde sadece rdr 2 oynarim o da en düşük ayarlarda kasmasin yeter bide googlede gezinirken falan rahat olsun.Sizce alinir mi dediğim gibi maalesef butcem yok.

Alınır ama RAM'ini 16 yapın. Birde RDR 2'yi Ryzen 7 3750H, GTX 1650'li bir laptopta bile rahatça oynayabiliyorsunuz. Yüksek grafiklerde rahatça oynayabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

mertaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Gürlek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam denerim biraz daha bütçeyi arttırmayı ama zor gibi ya maalesef teşekkür ederim yine de tavsiye için
Mesaj otomatik birleştirildi:

+500 koyup bunu almazsanız çok şey kaybedersiniz
Teşekkürler hocam tavsiye için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır ama RAM'ini 16 yapın. Birde RDR 2'yi Ryzen 7 3750H, GTX 1650'li bir laptopta bile rahatça oynayabiliyorsunuz. Yüksek grafiklerde rahatça oynayabilirsiniz.
Tamamdır hocam ya öyle çok fps istemiyorum ya kalmasın yeter ilk kez iyi bi laptopum olacak daha önce hiç kasmadan herhangi bir oyunu oynamadım o yuzden yüksek fpsler çok önemli değil ahshhahs suan ki laptopta cs go da 800 600 grafiklerde 20 25 fps alıyorum siz düşünün artık duhdxu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,543
Üyeler
164,862
Son üye
feritcan
Top Bottom