Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16,1 144 Hz FHD Ryzen 7-7840HS 16 GB RAM 512 GB SSD RTX 4070 45.899 TL

Hermitus

80+ Bronze
Problem değil bu hangi oyun ben indirip onuda denerim. Ekran görüntüsü atarım kısa zamanda. Amd işlemcili laptopların daha sessiz hiç ısınmadan çalışması benim için fersah fersah üstünde oluyor. O kadar çok intel işlemcili laptopum oldu youtube da video izliyorum başlıyor fanlar deli gibi çalışmaya. En son intel işlemcili laptopum Dell Alienware i7 12. Nesil di Last of Us oynuyorum laptop bir tek yanmıyordu. İşlemci sıcaklığı 98 ekran kartı sıcaklığı 100 dereceyi gösteriyordu. Ve ben teknik serviste çalıştım 6 ayda bir laptopun baştan aşağı temizleyen Termal macununu yenileyen biriyim.
Anlıyorum haklı olduğunuz yerler var evet ama intel düzgün bir modelde kullanılırsa gayet iyi. Boşta ısınması için Turbo boost kapatmak gibi kolay bir çözüm vardı sanırım hiç denemediniz. Size göre bunlar artı olabilir ama sonuç olarak o işlemci fersah fersah ileride değil hatta geride ciddi bir önbellek farkı da var.

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
Anlıyorum haklı olduğunuz yerler var evet ama intel düzgün bir modelde kullanılırsa gayet iyi. Boşta ısınması için Turbo boost kapatmak gibi kolay bir çözüm vardı sanırım hiç denemediniz. Size göre bunlar artı olabilir ama sonuç olarak o işlemci fersah fersah ileride değil hatta geride ciddi bir önbellek farkı da var.
Üstadım ben kullandığım cihazlarda hiç bir zaman turbo bost u açmam. Oynadığım oyunlarda önerilen sistem gereksinimlerine bakıp ona göre ayar yaparım. Çokta oyun oynayan biri değilimdir. Oynadığım zamanlarda da bilinçli bir şekilde oynarım.

Hermitus

80+ Bronze
Üstadım ben kullandığım cihazlarda hiç bir zaman turbo bost u açmam. Oynadığım oyunlarda önerilen sistem gereksinimlerine bakıp ona göre ayar yaparım. Çokta oyun oynayan biri değilimdir. Oynadığım zamanlarda da bilinçli bir şekilde oynarım.
Bu dediğiniz dereceler turbo boost kapalı degerler miydi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Furkan Görür
Yine şaka gibi yorumlar yapılmış. Aynı ürünü Hepsiburada peşin fiyatına 12 taksit Temmuz ayında 40 bin liraya aldım. Alırken de yerden yere vurdular. 17 Temmuzda ürün bana geldi. O zamandan bu zamana kadar inanılmaz derecede memnun kalarak kullanıyorum. Hele hele intel işlemcili (13. Nesil) olanların fersah fersah üstünde. 14. Nesil i7 işlemciden çok az bir tık altında. Laptopun tek kötü yanı ses çıkışı ortalamanın altında. God of War Ragnarök oyununu en üst ayarlarda (Ultra) bitirmeme az kaldı. Oyunu oynarken en ufacık kasma ısınma problemi yaşamadım. Ekran kartı sıcaklığı en yüksek 80 dereceyi işlemci sıcaklığı en yüksek 76 dereceyi gösterdi. Aynı oyunu Ultra ayarlarda intel işlemcili bir laptopda aynı sıcaklıklarda oynayında görelim.
kaç fps alıyorsunuz god ragnarök ultra da hocam

Hermitus

80+ Bronze
Kapalı idi üstadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşam buradan ekran görüntüsü paylaşayım üstadım.
hocam turbo boost kapattığınız halde 76 derece pek iyi değil gibi. en iyisi cpu power cpu temp ayarlarını açın msi afterburner ile test edip fotoğraf atın benim gibi daha net yorum yapabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,536
Üyeler
168,645
Son üye
FahriAlgunduz
Top Bottom