O fiyata RTX 2050 kovala250 nit, %45 NTSC = ÇAMUR EKRAN pahalı 20 - 22 bin tl anca eder
Hocam bu modelin panelden şikayetçi herkes 14500hx modelinde panel değişimine gitmişler sizin görüşünüz nedir ?Hakkımı teslim edersiniz artık gerçi o da unutulur.
Not: bu fiyat BEDAVA yazılıp geçilemeyecek kadar ağır BEDAVA.
çok çamur bir paneli var ama fiyatı uygun.Hocam bu modelin panelden şikayetçi herkes 14500hx modelinde panel değişimine gitmişler sizin görüşünüz nedir ?
Kardeşime aldık kullanıyor. Grafik tasarım işi yapmıyor fazlasıyla ona yetiyor ne beklediğinle alakalı %45 olunca renklerin %55'i yok gibi bir durum değil doygunluk gibi düşünebilirsin bir nebzeHocam bu modelin panelden şikayetçi herkes 14500hx modelinde panel değişimine gitmişler sizin görüşünüz nedir ?
Hocam alırsam yıllarca kullanacağım o sebeple kararsızım bu konuda. Ancak Windows da olması aklını çeliyor.çok çamur bir paneli var ama fiyatı uygun.
Abi vallaha kendime senin geçen mağaza 7700XT sistemini aldım şimdi de manitaya üniversite için bunu aldırdım. Seninle yaşıyorum vallahaYanlış! %45 ve %100 olarak iki farklı panel tipi ile geliyor şansına kutudan ne çıkarsa
Oyun ve gündelik kullanım için tercih edeceğim. Açıkçası canlı test etme şansım olmadığı için sağlıklı karar veremiyorum.Kardeşime aldık kullanıyor. Grafik tasarım işi yapmıyor fazlasıyla ona yetiyor ne beklediğinle alakalı %45 olunca renklerin %55'i yok gibi bir durum değil doygunluk gibi düşünebilirsin bir nebze
Arkadaşlar inşallah bu fiyatlara daha üst cihazlar indirime girer ama lütfen gerçekçi olalım bu donanımlara bu fiyatlar şuan rüya gibi bir şey, Oyun ve gündelik kullanım için küçük görücü yorum yapıyorsunuz ama ben bu makine ile 4K edit çalışırımOyun ve gündelik kullanım için tercih edeceğim. Açıkçası canlı test etme şansım olmadığı için sağlıklı karar veremiyorum.
Küçük görücüden ziyade herkes panel için çöp rezalet gibi yorumlar yaptığı için biraz korktum hocam açıkçası. Yoksa donanım olarak bana fazlasıyla yetecek bir cihaz ve bu fiyata bence de çok uygun.Arkadaşlar inşallah bu fiyatlara daha üst cihazlar indirime girer ama lütfen gerçekçi olalım bu donanımlara bu fiyatlar şuan rüya gibi bir şey, Oyun ve gündelik kullanım için küçük görücü yorum yapıyorsunuz ama ben bu makine ile 4K edit çalışırım
lütfen hocam 32+1 tb (!)kasımda 1tb lık modeline 35k verdik. kazığı bastılar.
Abdullah hocam bu modellerin hepsi 120 watt mı acabaArkadaşlar inşallah bu fiyatlara daha üst cihazlar indirime girer ama lütfen gerçekçi olalım bu donanımlara bu fiyatlar şuan rüya gibi bir şey, Oyun ve gündelik kullanım için küçük görücü yorum yapıyorsunuz ama ben bu makine ile 4K edit çalışırım