O fiyata RTX 2050 kovala
konudan bağımsız soruyorum. 7840HS gibi üst düzey ryzen işlemcilerde dahili gpu 710m var. Sadece Ryzen 7840H vb işlemciye sahip olup harici ekran kartı olmayan laptop var mı ?
Sen git 4050 al 4060 parasına kimse sana bir şey demiyor zaten
Ekran kartı RTX 4050 satılıyor ekranı NTSC %45 olduğu için önermem
Alıntıyı görüntüle
sRGB %100 daha iyi kasa daha iyi soğutma fiyat 22 -23 bin seviyesinde olsa alınır
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Büyük olasılıkla %99 paneli bu mis gibi canlı ekran kullanmak yerine çamur ekran varsa fiyat yarı yarıya düşer iserse RTX 5080 taksınlar gözün ne gördüğü önemli
Alıntıyı görüntüle
demek istediğim 7840Hs +rtx 4060 ekran kartlı gibi satılan laptoplar var. Benim almak istediğim sadece 7840Hs işlemcisi olsun Rtx4060.... gibi ekran kartı olmasın fiyatı uygun olsun. İgpudan faydalanalım.Alıntıyı görüntüle
yanlışınız var güçlü bir ıpgu var gtx 1650s ile eş değer yanılmıyorsam
Yok hocamvade farkı var mı
ulan fiyata da bak . bu ürün 30 k attığn ürün 60 k embesil herif. fiyatının düşük olmasınında sebepleri var.Fiyat çok iyi soğutma MÜKEMMEL
Alıntıyı görüntüle
Bu ürün asla ısımaz bakır borular çok güzel soğutuyor malzemeden çalınmamış
Alıntıyı görüntüle
Malzemeden çalma böyle olur
Alıntıyı görüntüle
Acer Nitro 16 AN16-41 malzemeden çalmamış
Alıntıyı görüntüle
Bakır borular hava kanalların üzerinde olacak
Bunları söyleyince millet kızıyor bir ürün alırken sadece ekran kartına bakılmaz
ulan fiyata da bak . bu ürün 30 k attığn ürün 60 k embesil herif. fiyatının düşük olmasınında sebepleri var.
10000 daha fazla parası olan onu alır tabi. 10k amaAcer Nitro 16 AN16-41 serisine bak
Fiyat çok iyi soğutma MÜKEMMEL
Alıntıyı görüntüle
Bu ürün asla ısımaz bakır borular çok güzel soğutuyor malzemeden çalınmamış
Alıntıyı görüntüle
Malzemeden çalma böyle olur
Alıntıyı görüntüle
Acer Nitro 16 AN16-41 malzemeden çalmamış
Alıntıyı görüntüle
Bakır borular hava kanalların üzerinde olacak
Bunları söyleyince millet kızıyor bir ürün alırken sadece ekran kartına bakılmaz
Pazarlama stratejisi gereği gpusuz satılacağına ihtimal vermiyorum hocamdemek istediğim 7840Hs +rtx 4060 ekran kartlı gibi satılan laptoplar var. Benim almak istediğim sadece 7840Hs işlemcisi olsun Rtx4060.... gibi ekran kartı olmasın fiyatı uygun olsun. İgpudan faydalanalım.