Hp Victus 16 AMD Termal Macun Önerisi

emre333

80+
Reaksiyon skoru
0
Laptop Hp Victus S0047nt RTX 4060 ve Ryzen 7 7840HS . Garanti devam ediyor ama kargolamam lazım. Onlarda yapım en az 1 hafta surer dedi. Üstüne bir de kargo süresi vs 20 günden aşağı laptop gelmez. O kadar da beklemek istemiyorum. Kendim değiştirmek istiyorum ama hep 700-800 TL bir de pump out riski var galiba. Termal macun önerir misiniz? Önerdikten sonra neye göre önerdiğinizi de belirtirseniz iyi olur mesela "Arkadaşım kendi Victus 16'sında kullandı problem yok, ben kendi ASUS'umda kullandım, problem yok gibi.". Bir de aşırı pahalı olmazsa iyi olur. Şimdilik gördüğüm
mx6
ve
genelde pullsark pullwarkın pazaramadaki bu modelinin önermişler ama hepsiburada da daha ucuza buldum bu da var.
ve
bu stokta yok ne önerirsiniz bunlar pump out vs yapar mı ?sizin önerileriniz nedir?

Arctic MX-6 Kullandım birkaç hafta önce tavsiye ederim. Grizzly öneren de çok olmuştu

Arctic MX-6 Kullandım birkaç hafta önce tavsiye ederim. Grizzly öneren de çok olmuştu
Hocam pump out yaşamadınız değil mi birde garanti devam ediyor muydu? Servisi aradım fiziksel hasar olmazsa sıkıntı olmaz dedi. Bazı forumlarda arkadaşlar küçük çizik bile olsa garantiden çıkarıyorlar demişler bilginiz var mı ?

Thermalright Heilos öneririm, pump out kaygınız varsa bundan daha iyi bir seçenek anca sıvı metal olur. Termal pedleriniz de eskiyse termal putty kullanabilirsiniz, Upsiren UTP-8 veya daha üstü oldukça iyi iş görür.

Geri