Neler Yeni

HP victus 16-d1029nt için 8 gb ram önerisi

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
HP Victus hediye geldi diye sevinirsin 😎
GTX 1650 çıkar ☠️

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
HP Victus hediye geldi diye sevinirsin 😎
GTX 1650 çıkar ☠️
Ya hocam o olay çok karışık biliyor musun
Ben RTX'li HP Victus linki attım.
Hediyeyi annesinin patronu alıyor, ama alımı sekreterine yaptırdığından ve adam orman çocuğu olduğundan bunu alıyor arkadaşımda annesine dedi bu istediğim laptop değil çok daha düşüğünü almış diye.
Zaten evde 3600 ve 2060'lı pc var.
Ama satıp upgrade düşünüyor bir tık bende sinirlendim attığım laptopda 12700H ve RTX3060 vardı.
Ama bedava olduğundan söylemeye çekiniyor biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

crucial olanı al, bundan cl40 ramler çıkıyor düşük cl uyumsuzluk yaratabilir.
Hp lerdeki ramler samgung cl 40 değerliler, crucial al
Peki 16+8 yapsak sıkıntı çıkarır mı?

QRuder

80+ Silver
Hediyeyi annesinin patronu alıyor, ama alımı sekreterine yaptırdığından ve adam orman çocuğu olduğundan bunu alıyor arkadaşımda annesine dedi bu istediğim laptop değil çok daha düşüğünü almış diye.
Ama satıp upgrade düşünüyor bir tık bende sinirlendim attığım laptopda 12700H ve RTX3060 vardı.

BUNU ALIRSAN 16+8 HİÇBİR SORUN YARATMAZ

milenix

80+ Gold

annesinin patronu çocuğa hediye olarak laptop mu alıyor?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
BUNU ALIRSAN 16+8 HİÇBİR SORUN YARATMAZ

Aslında şuan çok düşündüm ama 1600 maaşım var ve gözümü kırpmadan maaşımı verebilirim ama bu ay harcamalarım var masa yaptırıyorum yaptırmasam direk çekerdim 8 alayım ben ileride yetmezse 16 alırız

QRuder

80+ Silver
Aslında şuan çok düşündüm ama 1600 maaşım var ve gözümü kırpmadan maaşımı verebilirim ama bu ay harcamalarım var masa yaptırıyorum yaptırmasam direk çekerdim 8 alayım ben ileride yetmezse 16 alırız
aynen 8 yeterli aslında 16 günümüz için ideal, şu anlık. Bir iki sene içinde en az 24 gerekecek gibi git gide oyunlar gelişiyor vs.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
annesinin patronu çocuğa hediye olarak laptop mu alıyor?
Evet annesi bayadır çok uzun değil ama işte o şirkette arkadaşım o şirkette yazın staj yapıyor iş yapmaya gidiyor
12 yıllık arkadaşım kendimi bildim bileli hep aynıdır notları yüksek iyi ders çalışan, bir çok ilgi alanı olan birisi
Üni sınavı hediyesi gibi mühendislik kazanmak istiyor laptop şart olacak ileride şirket üzerine alınca bildiğim kadarıyla vergi indirimi oluyor.
Hani çocuk 4 4lük başarılı vs patronda hem arkadaşımı sevdiğinden hem de arkadaşım o şirkette staj yaparken baya iyi çalıştığından hediye olarak veriyor

milenix

80+ Gold
Evet annesi bayadır çok uzun değil ama işte o şirkette arkadaşım o şirkette yazın staj yapıyor iş yapmaya gidiyor
12 yıllık arkadaşım kendimi bildim bileli hep aynıdır notları yüksek iyi ders çalışan, bir çok ilgi alanı olan birisi
Üni sınavı hediyesi gibi mühendislik kazanmak istiyor laptop şart olacak ileride şirket üzerine alınca bildiğim kadarıyla vergi indirimi oluyor.
Hani çocuk 4 4lük başarılı vs patronda hem arkadaşımı sevdiğinden hem de arkadaşım o şirkette staj yaparken baya iyi çalıştığından hediye olarak veriyor
anlıyorum inşallah arkadaşın istediği mesleği kazanır o zaman hayırlı olsun

Ege Hanedar

80+ Bronze

flex channel olarak çalışır, sıkıntı olmaz.

Top Bottom