Neler Yeni

Hp Victus 16 Ekran Gidip Gelmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan KAZANCI
HP VİCTUS 16 Bilgisayarım da ekran gidiyor kilit ekranına atıyor her zaman olmuyor fan sıcaklık testi yaptığımda da gidiyor çözümü ne olabilir acaba

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Uyku modu açıktır. Onu kapatın isterseniz. Fan Sıcaklık testini HP PC Hardware Diagnostics Windows uygulamasından mı yapıyorsunuz? Orada yeniden başlatıyor pc'yi daha sağlıklı test edebilmek için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan KAZANCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyku modu açıktır. Onu kapatın isterseniz. Fan Sıcaklık testini HP PC Hardware Diagnostics Windows uygulamasından mı yapıyorsunuz? Orada yeniden başlatıyor pc'yi daha sağlıklı test edebilmek için.
Uyku modunu kapattım,güç düğmesini de herhangi bir şey yapma diye ayarladım HP PC Hardware Diagnostics Windows dan yapıyorum testi yeniden başlatma gibi değil durmadan git gel yapıyor ekran teknik destek aldım sorunu bulamadılar servise gönderdim ben de umarım sorun çözüme kavuşur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan KAZANCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar iyi günler 1. Gönderişim de işletim sistemeni güncellediler geldi ama sorun hala devam ediyordu 2. defa gönderdim ekran kartı driveri güncellemişler geldi sorun hala devam ediyordu bu sefer hiç açılmaz hale geldi 3.kez gönderdim 1 gün sürdü onarımda olması büyük ihtimalle yine sorun devam ediyordur ben ne yapmam lazım yasal hakkım var mı nereye şikayet edicem bir de 3. gönderim de kargoda ufak bir kırık oluşmuş bilgisayar da onu sorun ederler mi iade ve değişim istesem yardımcı olursanız çok güzel olur.

Top Bottom