Arkadaşlar 4060 i5 14500hx laptopda dead space remake oynuyorum işlemci 88 derecelere kadar geliyor. ThrottleStop ile max wattı 50 yaptım bilgisayarı dengeli moda aldım bunlara rağmen 88 lerde hiçbir şey değişmiyor nolur yardım edin.
kral bari 80i geçmesin ya rahatsız hissediyorum kendimi ne yaparak daha soğuk çalıştırabilirimIntel 14.nesil ayrıca hx islemci hocam normal gibi
Kaliteli bir ısı iletkenliği yüksek termal macun alıp belki 5-6 derece düşürebilirsin.Arkadaşlar 4060 i5 14500hx laptopda dead space remake oynuyorum işlemci 88 derecelere kadar geliyor. ThrottleStop ile max wattı 50 yaptım bilgisayarı dengeli moda aldım bunlara rağmen 88 lerde hiçbir şey değişmiyor nolur yardım edin.
hocam öyle şeyler değilde undervolt yada ne bileyim windows ayarlarından falan yol yok mudurKaliteli bir ısı iletkenliği yüksek termal macun alıp belki 5-6 derece düşürebilirsin.
Ortalama ya da iyi bir soğutucu da alıp 2-3 derece düşürebilirsin.
Maliyet yapmadan çok ufak FPS kaybı ile düşürmek istiyorum dersen >> işlemci turbo boostu kapatma rehberihocam öyle şeyler değilde undervolt yada ne bileyim windows ayarlarından falan yol yok mudur
Güçlü bir oyun laptopu calistiracaksan bu biraz hayal. Sıvı metal + undervolt ile falan belki. Onlara da ben olsam girmezdim bu cihazlar 92-93 derecede çalışmaya okey şekilde hazırlanıyor zaten.kral bari 80i geçmesin ya rahatsız hissediyorum kendimi ne yaparak daha soğuk çalıştırabilirim
kral adamsın adam 75 dereceyi geçmiyor artık performansta da pek kayıp yok çok sağolasınMaliyet yapmadan çok ufak FPS kaybı ile düşürmek istiyorum dersen >> işlemci turbo boostu kapatma rehberi