HP Victus 16 Isı Problemi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba laptop kullanıyorum bilgilerini aşağıya bırakırım. PC işlemcisi 103-104 dereceleri görüyor ve pcnin altı alev alıyor elinizi koyamazsınız bile ekran kartı en fazla saatlerce oynasam bile 85 i geçmiyor.( fanları temizdir ama macun değişmiş değil). Bir tek bende mi böyle kullanan arkadaşlar. Hp victus kullanıp garantiye gönderen ya da macunu kendim değiştirsem garantisi bozulur mu ? Yardımcı olursanız sevirinirm.
Bilgisayar alttaki linkte ve bendeki 16gb ram versiyonudur:
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BH4ZY4SH/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1

1712404854911.png

1712404419894.png

kaç aydır kullanıyorsun ve işlemci ekran kartın nedir?

Victuslar genelde işlemci limitli oluyor bu kadar ısınması normal değil. Muhtemelen macunda sıkıntı var değiştir derim.

Bakım zamanı gelmiş olabilir, aynı zamanda laptopların altını biraz yükseltirsen rahat hava alıp ciddi soğuduğunu görürsün.

Victuslar genelde işlemci limitli oluyor bu kadar ısınması normal değil. Muhtemelen macunda sıkıntı var değiştir derim.
garantiye gönderecem ama uzun sürer sınava çalışıyorum ve macun değiştirirsem garantisi bozulur mu diye o yüzden sormuştum
Post automatically merged:

Bakım zamanı gelmiş olabilir, aynı zamanda laptopların altını biraz yükseltirsen rahat hava alıp ciddi soğuduğunu görürsün.
onu da denedim 102 den 101 e düşüyor

kaç aydır kullanıyorsun ve işlemci ekran kartın nedir?
10 ay ama son 4 ay yoğun kullanıyorum rtx 3060 laptop ve ryzen 5600h

garantiye gönderecem ama uzun sürer sınava çalışıyorum ve macun değiştirirsem garantisi bozulur mu diye o yüzden sormuştum

Sen değişirsen garanti bozulur müsaitsen garantiye yolla.

yaşadığın sorunu müşteri hizmetlerine söylesen daha iyi yardımcı olurlar ben şimdi bişey desem yanlış olabilir

Geri