HP VICTUS 16 işlemci ısınma sorunu

Reaksiyon skoru
0
hp victus e1011nt modelini kullanıyorum ısınma problemlerinden dolayı termal macun değişimi yaptım bilgisayarı tekrar açtığımda boşta çalışırken 70-80 dereceleri görüyor. fanlar en yüksek ayardaylen cs2 de test ettim 100 dereceye çıkıyor anında.
aynı zamanda termal padleri de değiştirdim görselini ekliyorum. nerede yanlış yapmış olabilirim veya ne yapmam gerekiyor?

Ekler

• IMG_2326.webp
    IMG_2326.webp
    970.2 KB · Hit: 17
  • IMG_2328.webp
    IMG_2328.webp
    176.2 KB · Hit: 15
hp victus e1011nt modelini kullanıyorum ısınma problemlerinden dolayı termal macun değişimi yaptım bilgisayarı tekrar açtığımda boşta çalışırken 70-80 dereceleri görüyor. fanlar en yüksek ayardaylen cs2 de test ettim 100 dereceye çıkıyor anında.
aynı zamanda termal padleri de değiştirdim görselini ekliyorum. nerede yanlış yapmış olabilirim veya ne yapmam gerekiyor?
Bu fotoğrafi termal macun oncesindemi cektiniz sonrasindami çünkü termal macun göremiyorum ben

fan temizliği yapmadım ama daha önce bu kadar ısınma ve performans sorunu yaşamıyordum termal padleri değiştirdim bununla bir ilgisi olabilir mi
Hocam fan temizliği yapmanizi öneririm önü tozdan kapanırsa nekadar hızlı dönerse dönsün sogutamaz zaten pedlerden pek anlamam ama acaba yanlışmi taktiniz chatgbt ye sorabilirisniz bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,654
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri