Neler Yeni

HP Victus 16 Kasma sorunu

keremx47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
HP Victus 16 aldım. rtx 3060, i12, 16 Ram mevcut

Masaüstünde bile hafif kasmalar var klasör açarken 2-3 saniyede açılıyor.
GTA 5 sarjdayken 15 FPS alıyorum sorun nerde acaba. Driveeleri driver boosterden güncelledim. Windows updatede güncelleme yok?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Owen
Arkadaşlar bende de az önce geldi aynı sorun meydana HP Victus marka bilgisayar. Daha 3 gün oldu alalı ancak sanırım ekran kartında belli hatalar meydana geldikten sonra bütün simgeler büyüyor ve size düşük FPS bilgisayar kullanıyormuşsunuz hissiyatı veriyor. Bunun için amd veya Intel ekran kartınızı ve de Nvidia ya da artık hangisiyse diğer ekran kartınızı da aynı anda aygıt yöneticisinden silin, sonra Windows Update üzerinden tekrar yükleyin orasını bulamazsanız sitesinden bulup yükleyin. Kesin çözüm düzeldi döndü eski hâline.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Mustafa Enes Bulut
HP Victus 16 aldım. rtx 3060, i12, 16 Ram mevcut

Masaüstünde bile hafif kasmalar var klasör açarken 2-3 saniyede açılıyor.
GTA 5 sarjdayken 15 FPS alıyorum sorun nerde acaba. Driveeleri driver boosterden güncelledim. Windows updatede güncelleme yok?
Arkadaşlar bende de az önce geldi aynı sorun meydana HP Victus marka bilgisayar. Daha 3 gün oldu alalı ancak sanırım ekran kartında belli hatalar meydana geldikten sonra bütün simgeler büyüyor ve size düşük FPS bilgisayar kullanıyormuşsunuz hissiyatı veriyor. Bunun için amd veya Intel ekran kartınızı ve de Nvidia ya da artık hangisiyse diğer ekran kartınızı da aynı anda aygıt yöneticisinden silin, sonra Windows Update üzerinden tekrar yükleyin orasını bulamazsanız sitesinden bulup yükleyin. Kesin çözüm düzeldi döndü eski hâline.
Bende de omen 15 var 3060 5600h
Arada bir masaüstünde 2-3 sn kasiyor sonra normale dönüyor bazen de ilk aldığım ay çok fazla olurdu fps drop yiyordum 110-120 fps den birden 15-20 ye çakılıyordu ve 10 sn civarı sürdüğü oluştu fps drop çok kalmadı ama ana ekranda kasmalar oluyor bende

talha_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Bende de omen 15 var 3060 5600h
Arada bir masaüstünde 2-3 sn kasiyor sonra normale dönüyor bazen de ilk aldığım ay çok fazla olurdu fps drop yiyordum 110-120 fps den birden 15-20 ye çakılıyordu ve 10 sn civarı sürdüğü oluştu fps drop çok kalmadı ama ana ekranda kasmalar oluyor bende
Çözdünüz mü?

talha_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Masaüstü arada bir oluyor nasıl çözülür bilmiyorum
Bende şey oluyor normal uygulamalarda fare akıcılığı normal ancak masaüstü ve Windows uygulamalarında falan yavaş geliyomuş gibi bir de arada saliselik takılma oluyor. Rdr de ise. 80 FPS falan almama rağmen drop giriyor o da saliselik. Yardımcı olur musun?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Mustafa Enes Bulut
Bende şey oluyor normal uygulamalarda fare akıcılığı normal ancak masaüstü ve Windows uygulamalarında falan yavaş geliyomuş gibi bir de arada saliselik takılma oluyor. Rdr de ise. 80 FPS falan almama rağmen drop giriyor o da saliselik. Yardımcı olur musun?
Sistem nedir ve rdr hangi ayarlarda oynuyorsun

talha_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
İ5 13500h rtx 4050 75 watt 2×8 3200mhz ram yüksek ayar dlss denge oyundaki benchmark testinde avg FPS 88 ama minimum fps 19 oyun içinde de takılma var çok küçük.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
ben hala masaüstü takılmaları yasıyorum anlık donuyor takılıyor falan. acil yardım pls pcyi daha bugün kurdum yeni aldım

Top Bottom