Neler Yeni

HP Victus 16 DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED Sorunu

mertpulan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Pulan
Merhaba, HP Victus 16-E00000 bilgisayarına sahibim özelliklerim şu şekilde:
Ryzen 5 5600H.
16 GB RAM.
RTX 3060 laptop GPU.

Uzun süredir oyunlarımda DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED hatası ile karşı karşıyayım, yaklaşık 100-150 tane başlık okudum bununla ilgili ve tüm çözüm önerilerini yapmama rağmen halen aynı hatayı almaya devam ediyorum. Artık gerçekten bunalmış durumdayım ve hiçbir şekilde bir oyunu oynayamıyorum 10-15 dakika sonrasında. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiye kadar yaptıklarım:
1: Kayıt defteri üzerinden TDR level =dword: 0 şeklinde bir seçenek ekledim sonuç olarak aldığım: Ekrana verdiği hatayı yok etti fakat direk oyunu crash attırdı.
2: DDU kullanarak driverlarımı sildim ve en baştan NVIDIA üzerinden tekrardan kurdum fakat sonuç aynı.
3: MSI Afterburner kullanarak ekran kartı voltajını düşürdüm.
4: Sorun RAM kaynaklı mı diye tespit etmek için, laptopumu RAM testine soktum ve herhangi bir problem çıkarmadı.
5: DirectX ve C++ ları en baştan kurdum fakat sorun yine devam etti.

swysq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Eren
Aynı sorunu bende yaşıyorum her oyunda değil ama çoğu oyunda. Bunla alakalı bir konu açmıştım zaten bende. Format attım ddu ile silip yükledim işe yaramadı. Bir oyunun crash hatasında RTX 4060 ın driverlarının sürekli crash verdiğini söylüyordu. Sorunu çözmeye yardımcı olur belki. SOrunu çözebilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde hp victus cihazım 4060lı model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,261
Üyeler
170,700
Son üye
Nacrem
Top Bottom