Neler Yeni

HP victus 16 laptop ekranında iz oluştu garanti kapsamın dışında kalır mı

Enesd14

80+
Reaksiyon skoru
0
Daha 2-3 aylık olan ve garantisi devam eden laptopumun ekranında böyle biz iz oluştuğunu fark ettim. Düşürmedim veya herhangi bir şekilde zarar vermedim. 2 gün önce karanlık ekranlarda bu izi gördüm silmeye çalıştım ve tabii silinmedi. Bu iz ölü piksel mi veya panel kırığı mı bilmiyorum. Bazı forumlarda buna benzer izlere panel kırığı denmiş sanırım.
Servise göndersem garanti kapsamı dışında kalır mı ve ekranı ücreti karşılığında değiştirirler mi?

Ekler

• IMG_20250429_224236.jpg
    IMG_20250429_224236.jpg
    2.6 MB · Hit: 14
Sanki klavye üzerinde bir şey varken kapağı kapatmışsın da ekran zarar görmüş gibi duruyor. Kendi kendine oluşmuş olma ihtimali epeyce düşük. Yine de şansını bir dene, muhtemelen ücret karşılığı değiştirirler...

Son düzenleme:
Sanki klavye üzerinde bir şey varken kapağı kapatmışsın da ekran zarar görmüş gibi duruyor. Kendi kendine oluşmuş olma ihtimali epeyce düşük. Yine de şansını bir dene, muhtemelen ücret karşılığı değiştirirler...
Klavye üzerinde bir şey varken kapağı kapatmadım. Fakat çantada bilgisayarı taşımıştım belki o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Ücret sorun değil benim korkum garanti kapsamı dışında kalması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,057
Üyeler
173,302
Son üye
MrNeva
Geri