Neler Yeni

Hp victus 16 laptop kendi kendine ekran gidip geliyor

Wersty

80+
Birden bire kilit ekranına atıyor 5-10 defa tekrarlıyor bunu en sonunda düzeliyor neden böyle

Wersty

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapağı klavyeye doğru fiziksel kapattığınızda uyku moduna geçiyor mu? Cihaz model kodu nedir? Cihazı alalı ne kadar oldu?
kapağı klavyeye doğru kapattığımda uyku moduna alıyor, model koduna nasıl bakacağımı bilmiyorum. Cihazı alalı 1 yıl 1 yıl-3 ay filan oldu 1.5 yıl olmadı yani

MoonWalk

80+ Silver
kapağı klavyeye doğru kapattığımda uyku moduna alıyor, model koduna nasıl bakacağımı bilmiyorum. Cihazı alalı 1 yıl 1 yıl-3 ay filan oldu 1.5 yıl olmadı yani
Uyku moduna geçiyorsa iyi. Bazı Victus'larda sensör bozulunca oluyor bu, sensör bozulmadıysa yazılımsal olabilir ancak yine de risk teşkil ediyor. Windows'un arama kısmına sistem bilgisi yazınca ''Sistem Modeli'' yazan kısım gerekli bilgiyi verecektir.

Wersty

80+
Uyku moduna geçiyorsa iyi. Bazı Victus'larda sensör bozulunca oluyor bu, sensör bozulmadıysa yazılımsal olabilir ancak yine de risk teşkil ediyor. Windows'un arama kısmına sistem bilgisi yazınca ''Sistem Modeli'' yazan kısım gerekli bilgiyi verecektir.
1744569951335.png

Lady-Of-Ice

80+ Gold
S serisi mi? Sensör ile ilgili sorun olabileceğinden bahsedilmişti, Cihaz Tv. Belki bundan kaynaklıdır.

Wersty

80+
hocam ne yapmam gerek şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

S serisi mi? Sensör ile ilgili sorun olabileceğinden bahsedilmişti, Cihaz Tv. Belki bundan kaynaklıdır.
üstte attım hocam ssi

MoonWalk

80+ Silver
S1 veya R1 olsaydı daha iyiydi ancak S0 olması düşündürücü. Şimdiye kadar kullandığınızda sıcaklık büyük bir etkendi bu olan olay için, ilerisi için de bu şekilde kullanırsanız bu sorun dert olabilir. Sorunun büyümemesi veya (olacaksa) olmaması için UxTU kullanılabilir. Yazılımsal da olabilir belki ancak S0 olduğundan sensörün yavaş yavaş bozulmaya doğru gitme ihtimali daha yüksek.
Hâlen uyku moduna geçmesi iyi ancak ekranın teklemesi iyi değil. Cihazı açıp sensörün kablosunu çekmek çözüm olabilir ancak tam çözüm değil, yine limitlemek gerekiyor.

Wersty

80+
S1 veya R1 olsaydı daha iyiydi ancak S0 olması düşündürücü. Şimdiye kadar kullandığınızda sıcaklık büyük bir etkendi bu olan olay için, ilerisi için de bu şekilde kullanırsanız bu sorun dert olabilir. Sorunun büyümemesi veya olmaması için UxTU kullanılabilir. Yazılımsal da olabilir belki ancak S0 olduğundan sensörün yavaş yavaş bozulmaya doğru gitme ihtimali daha yüksek.
e peki hocam bu sensör bozulunca ne olacak? sıkıntı olacak bir şey mi

MoonWalk

80+ Silver
e peki hocam bu sensör bozulunca ne olacak? sıkıntı olacak bir şey mi
Sensör bozulursa ve kullanılmaya devam edilirse Reddit'te olan sorun olacak, ekran sürekli gidip gelecek.
Sensör kablosu sökülürse de cihazın CPU'su (takribi) 45 watta limitlenecek ancak sıcaklık yine de artmaya devam edecek, yani hem performans düşecek hem de sıcaklık, alınan performansa göre orantısız olacak. Tam olarak olup olmaması durumu da arada bırakıyor.

Son düzenleme:

Wersty

80+
Sensör bozulursa ve kullanılmaya devam edilirse Reddit'te olan sorun olacak, ekran sürekli gidip gelecek.
Sensör kablosu sökülürse de cihazın CPU'su (takribi) 45 watta limitlenecek ancak sıcaklık yine de artmaya devam edecek, yani hem performans düşecek hem de sıcaklık alınan performansa göre orantısız olacak. Tam olarak olup olmaması durumu da arada bırakıyor.
anladım hocam bundan sonra hep attığınız programla kullanırım bu sorundan haberim olsaydı hiç almazdım zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam bundan sonra hep attığınız programla kullanırım bu sorundan haberim olsaydı hiç almazdım zamanında
peki uxtu hep arkada açık mı kalması gerekiyor

Top Bottom