Neler Yeni

Hp Victus 16-S1029NT Donma Sorunu (1-2 sn takılıp kalıyor)

kerem01r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Şahin
Hp Victus gamins 16-S1029NT Ryzen 5 8645HS Rtx 4060 laptopta herhangi bişe yaparken bi kaç dk bilgisayarı ellemediysem (örneğin youtubede video izlerken) o bi kaç dk nın sonunda fareyi oynattığımda veya bi tuşa bastığımda bilgisayar 1 2 sn takılıp kalıyor herhangi bir tepki vermiyor sonra normal şekilde devam ediyor.

Onun haricinde bazen oyunu açarken siyah ekranda kalıyor ve ne yaparsam yapayım düzelmiyor (uzun bi süre düzelip oyunun açılması için beklemeyi denemedim) mecbur bilgisayarı açma kapama tuşundan kapatıp geri açıyorum

Bir diğer sorunda okulda kullandığım Autocad programında bazen uygulama donup kalıyor bi kaç dk kendine gelmesini bekliyorum bu süre zarfında bilgisayarda istediğim şeyi yapabiliyorum ama o uygulama donmuş şekilde kalıyor bu sorun bilgisayardan mı yoksa uygulamadan mı kaynaklı bilmiyorum ama diğer sorunların bilgisayardan dolayı olduğuna eminim.

Tüm driverları elimden geldiğinde güncel tutuyorum ve aynı bilgisayardan arkadaşımda da var ancak kendisi daha önce bu anlattığım herhangi bişeyi yaşamamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,082,957
Üyeler
172,171
Son üye
7seal