aynen hocam aynı sorun ne yapmam gerekiyor
Kapağı klavyeye doğru fiziksel kapattığınızda uyku moduna geçiyor mu? Cihaz model kodu nedir? Cihazı alalı ne kadar oldu?aynen hocam aynı sorun
kapağı klavyeye doğru kapattığımda uyku moduna alıyor, model koduna nasıl bakacağımı bilmiyorum. Cihazı alalı 1 yıl 1 yıl-3 ay filan oldu 1.5 yıl olmadı yaniKapağı klavyeye doğru fiziksel kapattığınızda uyku moduna geçiyor mu? Cihaz model kodu nedir? Cihazı alalı ne kadar oldu?
Uyku moduna geçiyorsa iyi. Bazı Victus'larda sensör bozulunca oluyor bu, sensör bozulmadıysa yazılımsal olabilir ancak yine de risk teşkil ediyor. Windows'un arama kısmına sistem bilgisi yazınca ''Sistem Modeli'' yazan kısım gerekli bilgiyi verecektir.kapağı klavyeye doğru kapattığımda uyku moduna alıyor, model koduna nasıl bakacağımı bilmiyorum. Cihazı alalı 1 yıl 1 yıl-3 ay filan oldu 1.5 yıl olmadı yani
Uyku moduna geçiyorsa iyi. Bazı Victus'larda sensör bozulunca oluyor bu, sensör bozulmadıysa yazılımsal olabilir ancak yine de risk teşkil ediyor. Windows'un arama kısmına sistem bilgisi yazınca ''Sistem Modeli'' yazan kısım gerekli bilgiyi verecektir.
hocam ne yapmam gerek şimdiUyku moduna geçiyorsa iyi. Bazı Victus'larda sensör bozulunca oluyor bu, sensör bozulmadıysa yazılımsal olabilir ancak yine de risk teşkil ediyor. Windows'un arama kısmına sistem bilgisi yazınca ''Sistem Modeli'' yazan kısım gerekli bilgiyi verecektir.
üstte attım hocam ssiS serisi mi? Sensör ile ilgili sorun olabileceğinden bahsedilmişti, Cihaz Tv. Belki bundan kaynaklıdır.
S1 veya R1 olsaydı daha iyiydi ancak S0 olması düşündürücü. Şimdiye kadar kullandığınızda sıcaklık büyük bir etkendi bu olan olay için, ilerisi için de bu şekilde kullanırsanız bu sorun dert olabilir. Sorunun büyümemesi veya (olacaksa) olmaması için UxTU kullanılabilir. Yazılımsal da olabilir belki ancak S0 olduğundan sensörün yavaş yavaş bozulmaya doğru gitme ihtimali daha yüksek.
e peki hocam bu sensör bozulunca ne olacak? sıkıntı olacak bir şey miS1 veya R1 olsaydı daha iyiydi ancak S0 olması düşündürücü. Şimdiye kadar kullandığınızda sıcaklık büyük bir etkendi bu olan olay için, ilerisi için de bu şekilde kullanırsanız bu sorun dert olabilir. Sorunun büyümemesi veya olmaması için UxTU kullanılabilir. Yazılımsal da olabilir belki ancak S0 olduğundan sensörün yavaş yavaş bozulmaya doğru gitme ihtimali daha yüksek.
Sensör bozulursa ve kullanılmaya devam edilirse Reddit'te olan sorun olacak, ekran sürekli gidip gelecek.e peki hocam bu sensör bozulunca ne olacak? sıkıntı olacak bir şey mi
anladım hocam bundan sonra hep attığınız programla kullanırım bu sorundan haberim olsaydı hiç almazdım zamanındaSensör bozulursa ve kullanılmaya devam edilirse Reddit'te olan sorun olacak, ekran sürekli gidip gelecek.
Sensör kablosu sökülürse de cihazın CPU'su (takribi) 45 watta limitlenecek ancak sıcaklık yine de artmaya devam edecek, yani hem performans düşecek hem de sıcaklık alınan performansa göre orantısız olacak. Tam olarak olup olmaması durumu da arada bırakıyor.
peki uxtu hep arkada açık mı kalması gerekiyoranladım hocam bundan sonra hep attığınız programla kullanırım bu sorundan haberim olsaydı hiç almazdım zamanında