Neler Yeni

Yardım HP Victus 16 laptopta X86 Tuning Utility CPU watt limiti nasıl olmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre
Selam arkadaşlar, Ryzen 7 6800H işlemcim için universal X86 tuning Utility üzerinden undervolt yapmak istiyorum.
Bu programı kullanan var mı HP Victus 16 üzerinde önerebileceğiniz değerler nedir? işlemcim hem yorulmasın hemde
çok fazla ısınıp fan açmasını istemiyorum 1 hafta önce yeni garantiden temizlik yapılıp fan pil alt kapak değişip geldi
aşırı ısıdan dolayı pilim şişmiş Ryzen 7 6800H da deneyen oldu mu program Default ayarlar bu şekilde.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-30 215137.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-30 215137.png
    93.2 KB · Hit: 17

xmajezik

80+
hocam konudan bağımsız garantide temizlik bakım ücretsiz mi ücretli ise ne kadar bilgi verirseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konudan bağımsız garantide temizlik bakım ücretsiz mi ücretli ise ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
ücretsiz yaptılar hocam garanti süresi içinde bilinçli zarar vermediğin halde cihaz kaynaklı olan her şeyi marka karşılıyor temizlik de dahil
ek bilgi vatan bilgisayar dan aldığım için vatan üzerinden servise yolladım hem gidiş hem gelmesi 7 8 gün sürdü eğer siz kargolayıp hp ye servis kaydı açtırırsanız 20 iş günü içerisinde hallediyorlar benim hatam vatan üzerinden yolladım 1 ay bekledim

xmajezik

80+
yani hocam yaptırdığınız temizliğe fan pil alt takımına hiçbir ücret ödemedinizmi

xmajezik

80+
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bendede victus 16 var ryzen 5 7640hs 10 ay garantisi kaldı garanti bitmeden bi temizliğe göndersem iyi olucak servis kaydını nasıl oluşturuyoruz hp support assistan uygulamasından mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bendede victus 16 var ryzen 5 7640hs 10 ay garantisi kaldı garanti bitmeden bi temizliğe göndersem iyi olucak servis kaydını nasıl oluşturuyoruz hp support assistan uygulamasından mı
gün içerisinde 444 81 21 i ara yardımcı olurlar cihazının seri numarasını verip sorunlarını söyle gerekli olanı yaparlar yalnız göndermeden önce 2 kağıt hazırla sorunlarını detaylı olarak yaz telefon numarası e posta vs kağıdı kutu içerisine koy
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben son 3 ay kala yolladım

Top Bottom