Hp Victus 16 Nasıldır,Alınır mı ?

Lynstwa12

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar şu pc alınır mı acaba

Bu tarz bir şey bakıyorum,içim ısındı buna herhangi bir kronik arızası fln var m hall effect sorunu falan var diyorlar ama biliyorsanız yazar msınız

Kronik hall var alma konuda anlattim.

Merhabalar şu pc alınır mı acaba

Bu tarz bir şey bakıyorum,içim ısındı buna herhangi bir kronik arızası fln var m hall effect sorunu falan var diyorlar ama biliyorsanız yazar msınız
HP ve casper almamani oneririm. Diger markalardan sectigini de kronik sorunlari varmi diye arastirmani oneririm.

bak burada guzel seyler var bi bakmani tavsiye ediyorum

Lenovo LOQ larda da kronik sorunlar oldugunu okumustum forumda. Acele etme arastir emin ol forumda paylas, danis derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2017 de aldigim Lenovo Z510 suan bile annem kuillaniyor. Guzel bir marka o yuzden ekledim

HP ve casper almamani oneririm. Diger markalardan sectigini de kronik sorunlari varmi diye arastirmani oneririm.

bak burada guzel seyler var bi bakmani tavsiye ediyorum

Lenovo LOQ larda da kronik sorunlar oldugunu okumustum forumda. Acele etme arastir emin ol forumda paylas, danis derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2017 de aldigim Lenovo Z510 suan bile annem kuillaniyor. Guzel bir marka o yuzden ekledim
Kronik hall var alma konuda anlattim.
hocam kusura bakmayın çok geç cevap verdim önemli bir işim çıktıda peki bu msi cyborg veya thin "vada" hocam sen alma demişsin ama onlara ne diyorsunuz

45wattlik ekran karti ve tek fan falan var hiç bakmayın.

hocam şöyle 30-35k arası var mı önerdiğin bir şey sıkıntı çıkarmıcak valla pek anlamyom bu işlerden
O butceye hakim degilim malesef en az 4060 oneriyorum onun da iyisi 46dan başlıyor.

O butceye hakim degilim malesef en az 4060 oneriyorum onun da iyisi 46dan başlıyor.
Sen marka elemekten 35K paraya laptop önermeyeceğin çok belliydi zaten ki 4060 veren en ucuz laptop 37.9K ile Casper olması lazımdı en son.
Değişmiş olabilir 75W modeller vs. var veya 45W.

Atılan laptopu yani Victus 16 S0023NT Modelini 2 yıldır kullanıyorum. Garantisi yeni bitti. Kronik sorunu ben yaşamadım. Fakat benden bir süre sonra alan yakınım hall sensörü sorununu yaşadı, onda da aynı donanım fakat intel işlemci vardı. Şuan laptopu garantide, ya tamir edilecek ya da edilmeyecek. Kaldı ki çoğunlukla edilemiyor.

Kısacası, şans ve KULLANIM işi. Ben laptopu aldığım günden beri kapağı açık kullanıyorum. Sadece bir yerden bir yere giderken 1.5 - 2 saat kapak kapalı kalıyor, onda da laptop zaten soğuk oluyor. Sıcakken kapatıp taşımıyorum. Yani Victus 16 alıp, çoğu zaman sıcakken kapağını kapatmak veya sürekli kapak kapatmak bu sensör sorununu ortaya çıkarabiliyor.

Geri