Neler Yeni

Yardım HP Victus 16 - R0052NT mi monster abra a5 v.20.4.2 mi?

spekd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Özel
Bütçe
40000
Merhaba herkese, bu iki laptop arasında kaldım, hp'de 16gb ram monsterda 32gb olması, artı hp'de 512 gb ssd, monsterda 1tb olması kafamı karıştırdı. Sizce hangisini almalıyım veya 40k civarı bütçeye önerdiğiniz başka bir laptop var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Basit HP Victus ama S serisi varsa onlara bak daha yeni 8BD5 anakartı var daha güncel monsterin clevo kasa mı tongfung kasamı ayırt edemiyoruz edebilsek ona göre konuşucaz tongfung ise belki clevo ise kaçılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir soruda ben sorayim fiyatları ne kadar 2 bilgisayarın ? Çünkü intel işlemci pek önermem

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a-p-HBCV000053UTPS?url_src=and-product-detail 30 bin bandında ise şunu öneririm

spekd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Özel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Basit HP Victus ama S serisi varsa onlara bak daha yeni 8BD5 anakartı var daha güncel monsterin clevo kasa mı tongfung kasamı ayırt edemiyoruz edebilsek ona göre konuşucaz tongfung ise belki clevo ise kaçılır

Bir soruda ben sorayim fiyatları ne kadar 2 bilgisayarın ? Çünkü intel işlemci pek önermem

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-uh-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tainabilir-bilgisayar-8q4k3ea-p-HBCV000053UTPS?url_src=and-product-detail 30 bin babdında ise şunu öneririm
Öncelikle teşekkürler. Monster 30k hp ise 35k. Dediğiniz laptopa ben de baktım ama 16gb ram ve 512 gb ssd kafamı karıştırdı en az 3 4 yıl götürecek bir laptop arıyorum da yeterli olur mu bilemedim. Peki neden monster önermiyorlar yani 1tb ssd ve 32 gb ram olmasına rağmen daha ucuz onu da anlamadım. Şimdiden teşekkürler

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Öncelikle teşekkürler. Monster 30k hp ise 35k. Dediğiniz laptopa ben de baktım ama 16gb ram ve 512 gb ssd kafamı karıştırdı en az 3 4 yıl götürecek bir laptop arıyorum da yeterli olur mu bilemedim. Peki neden monster önermiyorlar yani 1tb ssd ve 32 gb ram olmasına rağmen daha ucuz onu da anlamadım. Şimdiden teşekkürler
kalitesiz kasa ve kalitesiz parçalar anlayacağınız kumdan elmas güzel gözükür ama kumdan olduğu için dağılır MUX Switch dediğimiz parça bu bilgisayarda dandik bozulur kaç tane bilgisayar gördüm MUX anahtarı bozulan ilk laptop olabilir

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
1 tb ve ryzen 7 olan modelide var

spekd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Özel
1 tb ve ryzen 7 olan modelide var
Anladım teşekkürler, peki onların fiyatlarını biliyor musunuz?

kalitesiz kasa ve kalitesiz parçalar anlayacağınız kumdan elmas güzel gözükür ama kumdan olduğu için dağılır MUX Switch dediğimiz parça bu bilgisayarda dandik bozulur kaç tane bilgisayar gördüm MUX anahtarı bozulan ilk laptop olabilir
Tamamdır çok teşekkürler, demek ki bir bildiği varmış insanların monsterı önermemesi için. Zaten inceleme videolarına baktığımda da monster önerenlerin neredeyse tamamı sponsorluk almış çıktı.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Anladım teşekkürler, peki onların fiyatlarını biliyor musunuz?

Tamamdır çok teşekkürler, demek ki bir bildiği varmış insanların monsterı önermemesi için. Zaten inceleme videolarına baktığımda da monster önerenlerin neredeyse tamamı sponsorluk almış çıktı.
Knk attığım pc zaten 1tb ve ryzen 7 içeriyor onu söyledim

Eğer linkini attığım pc yi alırsan bana yazarmısîn bende yaz tatılınde almayı düşünüyorum

Existentia

80+ Silver
monster linkini da atarsaniz herkes rahat yorum yapar

spekd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Özel
Knk attığım pc zaten 1tb ve ryzen 7 içeriyor onu söyledim

Eğer linkini attığım pc yi alırsan bana yazarmısîn bende yaz tatılınde almayı düşünüyorum
Tamamdır tabii ki. Peki başka önerdiğin model var mı 35k civarında?

monster linkini da atarsaniz herkes rahat yorum yapar
Ekledim hocam, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,975
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack