Neler Yeni

HP Victus 16-R1020NTA39 vs Acer Predator Helios Neo 16

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Sarımeşinli
Bütçe
60000
HP Victus ve Acer arasında kaldım. Arkadaşlar ikisi de neredeyse aynı fiyatta. Eğer bunlardan daha iyi laptoplar varsa (maksimum 60K'ya kadar) tüm tavsiyelerinize açığım. Seçiminizin sebebini de açıklarsanız çok mutlu olurum.Başka kişilere danıştığımda ise OMEN önerileri geldi fakat hangi laptop'un işlemcisi daha iyi karar veremedim.Ryzen İntel kadar performans verebilir mi emin değilim açıkçası.Yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler.

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
HP Victus ve Acer arasında kaldım. Arkadaşlar ikisi de neredeyse aynı fiyatta. Eğer bunlardan daha iyi laptoplar varsa (maksimum 60K'ya kadar) tüm tavsiyelerinize açığım. Seçiminizin sebebini de açıklarsanız çok mutlu olurum.Başka kişilere danıştığımda ise OMEN önerileri geldi fakat hangi laptop'un işlemcisi daha iyi karar veremedim.Ryzen İntel kadar performans verebilir mi emin değilim açıkçası.Yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler.
[/QUOTE
Acer mantıklı seçenek,bana kalırsa aceri alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aceri alabilirsin güzel seçenek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aceri alabilirsin güzel seçenek

yusuf34

80+ Silver
hocam acer e tiklayinca hp victus cikiyor duzeltebilirmisiniz

yusuf34

80+ Silver
hocam acerin + 2k ekran var rami arttirabilirsin sonradan depolama iyi 1 tb ssd ne yapicagina bagli
hp victus ve omende 1080p ekran var islemciler iyi en iyisi suanda ryzen 9 8945hli olani tercih ederdim ben yapay zekali bir islemci o yuzden pili tasarruflu kullanir intel alfiklarinda pil suresi kisa oluyor .
omeni secersen islemci iyi pil iyi ama 1080p
aceri secersen ekran 2k islemci yine iyi ama pil iyi gitmez bunlar soyliyceklerim tercih sende

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Aktif olarak evde kullanacaksanız ve yanımdada dursun diyeceğğiniz için laptop alacaksanız victus ek monitörke kullanacaksanız , diğer türlü acer

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Sarımeşinli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam acerin + 2k ekran var rami arttirabilirsin sonradan depolama iyi 1 tb ssd ne yapicagina bagli
hp victus ve omende 1080p ekran var islemciler iyi en iyisi suanda ryzen 9 8945hli olani tercih ederdim ben yapay zekali bir islemci o yuzden pili tasarruflu kullanir intel alfiklarinda pil suresi kisa oluyor .
omeni secersen islemci iyi pil iyi ama 1080p
aceri secersen ekran 2k islemci yine iyi ama pil iyi gitmez bunlar soyliyceklerim tercih sende
Teşekkür ederim fikirleriniz için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Sarımeşinli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif olarak evde kullanacaksanız ve yanımdada dursun diyeceğğiniz için laptop alacaksanız victus ek monitörke kullanacaksanız , diğer türlü acer
evde değilde yurtta kullanacağım yazılım mühendisliği için ekstra olarak cs valorant gibi fps oyunlarının yanında GTA, Forza gibi oyunlarda oynuyorum sanırım Acer benim için son karar olacak çok teşekkürler tekrardan.

Top Bottom