Görev yöneticisi ne diyorAlıntıyı görüntüle
sadece opera açık arkada dün hiç bir şey yoktu neden böyle oldu
Görev yöneticisi ne diyor
Operayı kapatıp denermisinAlıntıyı görüntüleen fazla opera kullanıyor o da 1.5gb
3 4 gün önce windows 11 e yükseltmiştim ondan mıdır acabaOperayı kapatıp denermisin
Birde cihaza virüslü olabilecek dosyalar indirmiş olabilirmisim
Operayı kapatıp denermisin
Birde cihaza virüslü olabilecek dosyalar indirmiş olabilirmisim
Bilgisayarda başka bir oturum var mı? Var ise açık mı?3 4 gün önce windows 11 e yükseltmiştim ondan mıdır acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
opera kapalıyken de bu şekilde
Bu kadar olması çok saçma3 4 gün önce windows 11 e yükseltmiştim ondan mıdır acaba
Alıntıyı görüntüle
opera kapalıyken de bu şekilde
Kaspersky indir tam tarama yap (30 gün deneme sürümü veriyor)Alıntıyı görüntüle
sadece opera açık arkada dün hiç bir şey yoktu neden böyle oldu
yaptım hocam daha yeni sadece mc yama yükleyici adında 2 tehdit çıktı onlarda virüs değil diye düşünüyorumKaspersky indir tam tarama yap (30 gün deneme sürümü veriyor)
yok hocamBilgisayarda başka bir oturum var mı? Var ise açık mı?
last of us dısında herhangi bir korsan oyun yok ama onu da indireli uzun zaman oluyor ondan bir şey olduğunu sanmıyorum virüs taraması da temizBu kadar olması çok saçma
Herhangi bir korsan program yada oyun indirdin mi
Bi format at istersen bakalım ne olacakyaptım hocam daha yeni sadece mc yama yükleyici adında 2 tehdit çıktı onlarda virüs değil diye düşünüyorum
yok hocam
last of us dısında herhangi bir korsan oyun yok ama onu da indireli uzun zaman oluyor ondan bir şey olduğunu sanmıyorum virüs taraması da temiz
pcyi açarken karşıma windows 11 e yükseltin diye bir şey çıkmıştı oradan kurdum windows updateden güncellediWindows 11 e yükselttin mi yükledin mi? Yükseltmek bana sağlıklı gelmiyor. Bunu 4-5 kere yaşadım yanlışlıkla Win 11'e yükseltince ram ve kararlılık sorunu yaşıyordum.
Ayrıca o Opera kullanımı ne öyle? Chrome veya Edge bile bu kadar kullanamaz. PC gereksiz programlar yüklemiş olabilirsin, sistem açılışında ihtiyacın olmayan programları otomatik açılma vermiş olabilirsin.
win10 bence halen daha iyi.pcyi açarken karşıma windows 11 e yükseltin diye bir şey çıkmıştı oradan kurdum windows updateden güncelledi