Neler Yeni

Hp victus 16 ryzen 5 7640HS rtx 4060 boşta 14 gb ram kullanımı

Wersty

80+
1703317485581.png

sadece opera açık arkada dün hiç bir şey yoktu neden böyle oldu

Wersty

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Windows 11 e yükselttin mi yükledin mi? Yükseltmek bana sağlıklı gelmiyor. Bunu 4-5 kere yaşadım yanlışlıkla Win 11'e yükseltince ram ve kararlılık sorunu yaşıyordum.

Ayrıca o Opera kullanımı ne öyle? Chrome veya Edge bile bu kadar kullanamaz. PC gereksiz programlar yüklemiş olabilirsin, sistem açılışında ihtiyacın olmayan programları otomatik açılma vermiş olabilirsin.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,277
İsim
Sinan Aba

Wersty

80+
Kaspersky indir tam tarama yap (30 gün deneme sürümü veriyor)
yaptım hocam daha yeni sadece mc yama yükleyici adında 2 tehdit çıktı onlarda virüs değil diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarda başka bir oturum var mı? Var ise açık mı?
yok hocam

Bu kadar olması çok saçma
Herhangi bir korsan program yada oyun indirdin mi
last of us dısında herhangi bir korsan oyun yok ama onu da indireli uzun zaman oluyor ondan bir şey olduğunu sanmıyorum virüs taraması da temiz

TİTAN.

80+ Platinum
yaptım hocam daha yeni sadece mc yama yükleyici adında 2 tehdit çıktı onlarda virüs değil diye düşünüyorum

yok hocam

last of us dısında herhangi bir korsan oyun yok ama onu da indireli uzun zaman oluyor ondan bir şey olduğunu sanmıyorum virüs taraması da temiz
Bi format at istersen bakalım ne olacak

Wersty

80+
Windows 11 e yükselttin mi yükledin mi? Yükseltmek bana sağlıklı gelmiyor. Bunu 4-5 kere yaşadım yanlışlıkla Win 11'e yükseltince ram ve kararlılık sorunu yaşıyordum.

Ayrıca o Opera kullanımı ne öyle? Chrome veya Edge bile bu kadar kullanamaz. PC gereksiz programlar yüklemiş olabilirsin, sistem açılışında ihtiyacın olmayan programları otomatik açılma vermiş olabilirsin.
pcyi açarken karşıma windows 11 e yükseltin diye bir şey çıkmıştı oradan kurdum windows updateden güncelledi

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,277
İsim
Sinan Aba
Top Bottom