Neler Yeni

HP VİCTUS 16 RYZEN 5 7640 HS RTX4060 MODELİ ALINIR MI?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Mahir Cengiz
aradaki fiyat farkına değer diyorsun yani hocam doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bir de bir şey daha sormak istiyorum peki 40k loq yerine bu 45k 4070 victus alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG

5k fiyat farkı var ama victusda boşta m2 slotu yok ekranı da daha kötü loqtan 144Hz 250nit %45NTSC ekranı var victusun, loqun 144Hz 100sRGB 300nit G-Sync 25ms ekranı var. Ne dersin bu konuda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bir de bir şey daha sormak istiyorum peki 40k loq yerine bu 45k 4070 victus alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG

5k fiyat farkı var ama victusda boşta m2 slotu yok ekranı da daha kötü loqtan 144Hz 250nit %45NTSC ekranı var victusun, loqun 144Hz 100sRGB 300nit G-Sync 25ms ekranı var. Ne dersin bu konuda?
Hocam victusların ekranını herkes kötülüyor ama o kadarda çamur gibi değil. Çok ekran takıntın yoksa bütçende victus alabilirsin ama ben şahsen 45k verip onu alacağıma biraz daha birikim yapar daha iyi ekranlısını alırım sonuçta bir kere alınan cihazlar bunlar. Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir victus performansda fark atar bütçem 46k ya kadar çıkıyorsa ben tercihimi üstüne biraz daha koyup daha iyi ekranlı cihaz almaktan yana kullanırım

Claw's

80+ Silver
Yukarıda arkadaşın attığı Lenovo şu an güzel, onu al.

Claw's

80+ Silver
başka marka ram sıkıntı olur mu ki hocam sonuçta aynı mhz ve cl değerleri var
Olmaz olmaz da aynı marka ramler daha uyumlu çalışıyor diye bir söylenti var. Belki doğrudur. Almışken aynı marka al.

Powerking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Eyüp
Olmaz olmaz da aynı marka ramler daha uyumlu çalışıyor diye bir söylenti var. Belki doğrudur. Almışken aynı marka al.
Bu lenovonun kodu nedir acaba Hepsiburada dışında sitelerde bulamadım da fiyat karşılaştırma asi için bakicaktim da

Powerking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Eyüp

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193