Yaptığınız yorum çok bencilce. Herkesin belirli bir bütçesi ekonomisi var. İyi ya da kötü deyip geçmek en doğrusu. Çünkü bu konularda gereksiz tartışma çıkabiliyor ortamı germeye gerek yok herkesin düşüncesi kendisine benim de pek umurumda değil boykot.Aynısı bize yapılsaydı ve boykotlara insanlar takmasaydı hoşunuza gider miydi peki? Ekonomi kötü ama almak için bahane de değil o hpleri.
Ryzen al tabii ki de ürün yorumlarına bak onlar bile Ryzen aldırtır.HP Victus 16 alacağım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. kimisi Intel olanında çift M.2 SSD yuvası var diyor, kimisi tek var diyor.
Kimisi Ryzen'li olan daha iyi diyor, bu yüzden dengelemek adına i5'li olan çift M.2 SSD yuvası var diyor. YouTube'da ilgili model ile alakalı video da bulamadım. Aklım iyice karıştı.
Hangisi daha iyi, içimden geçen i5'li olanı almak ama söylenene göre Ryzen'li daha iyi diyorlar.
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i5-13500H, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, 7P645EA
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, AMD Ryzen 5 7640HS, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 7Z590EA
Asıl bencillik boykotlu ürün almak oluyor. Masum insanların katletilmesine göz yummak demek boykotlu bir ürünü almak.Yaptığınız yorum çok bencilce. Herkesin belirli bir bütçesi ekonomisi var. İyi ya da kötü deyip geçmek en doğrusu. Çünkü bu konularda gereksiz tartışma çıkabiliyor ortamı germeye gerek yok herkesin düşüncesi kendisine benim de pek umurumda değil boykot.
Ryzen al tabii ki de ürün yorumlarına bak onlar bile Ryzen aldırtır.
7640hs de ai var CPU daha az ısınıyor ve ai'dan dolayı bazı özellikleri kullanabiliyorsun. Şuan için yapabileceklerin kısıtlı ama 8000 serisi işlemciler tanıtıldığında bu işlemciler de güncelleme alacak ve ai ile yapabileceğiniz yeni şeyler eklenecek
Gelecek yapay zeka ile devam edecek gibi Intel Alacan belki aynı performansı alacaksın ama ısınacak ve bir özelliği de yok.
Masaüstüne de Ryzen.
Dizüstünde de Ryzen tercih edilmeli Intelin kendini geliştirmesi lazım.
Depolama önemli değil 2tb SSD taktın mı aynı şey
Masum insanlar kim tam olarak? Adamlar kendileri sivil halka saldırdı ve cezasını çekiyor. Bize de bu durumda tarafsız kalmak düşüyor.Asıl bencillik boykotlu ürün almak oluyor. Masum insanların katletilmesine göz yummak demek boykotlu bir ürünü almak.
İyi alınır.
bu iyi midir hocam. amazona göre gayet uygun 1tb ssd eklemişler ayrıca pek bilmiyorum dlss 3 var mı buna (eklediğim linkte)
Öyle bir şey yok. Masum derken kimden bahsediyorsun? idf mi? kim?
bu iyi midir hocam. amazona göre gayet uygun 1tb ssd eklemişler ayrıca pek bilmiyorum dlss 3 var mı buna (eklediğim linkte)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masum insanlar kim tam olarak? Adamlar kendileri sivil halka saldırdı ve cezasını çekiyor. Bize de bu durumda tarafsız kalmak düşüyor.
Bu konu yüzünden tartışmaya devam etmeyeceğim ve forum kurallarını ihlal de ediyorum muhtemelen. Eğer vereceğim para İsraile gidiyorsa, diyeceğim tek şey adamlar harbi yapmış. İncelemeler genellikle olumlu yönde. Ekonomime daha uygun ürününü filistin yapsın onlardan alayım o zaman. Ama bir dakika onlar her türlü Türk düşmanlığı yapıp, masum insanlara saldırıp daha sonrasında masum rolü yaparak dünyaya kendini acındırmakla meşgul.Öyle bir şey yok. Masum derken kimden bahsediyorsun? idf mi? kim?
Bu yapılan şeyin adı "ticaret". Birbirleri ile savaş halinde olan Rusya X Ukrayna bile birbirlerine mal satıyorlar. Biz Türk'üz. Ekonomi belli hayat şartları belli alabildiğimiz ürünün en iyisini en ucuza almamız lazım. Bilgilendirmeni yap gerisini bırak "boykotlu ürün ben almam aga" demeyecek kimse çünkü öyle bir imkan yok.Asıl bencillik boykotlu ürün almak oluyor. Masum insanların katletilmesine göz yummak demek boykotlu bir ürünü almak.
HP Victus 16 alacağım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. kimisi Intel olanında çift M.2 SSD yuvası var diyor, kimisi tek var diyor.
Kimisi Ryzen'li olan daha iyi diyor, bu yüzden dengelemek adına i5'li olan çift M.2 SSD yuvası var diyor. YouTube'da ilgili model ile alakalı video da bulamadım. Aklım iyice karıştı.
Hangisi daha iyi, içimden geçen i5'li olanı almak ama söylenene göre Ryzen'li daha iyi diyorlar.
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i5-13500H, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, 7P645EA
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, AMD Ryzen 5 7640HS, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 7Z590EA
Şuan iftira attın. Hangi sivil israil vatandaşları katledildi? idf amerika vatandaşı bile katletti acımadan üzerine dozer sürerek mi ne.Bu konu yüzünden tartışmaya devam etmeyeceğim ve forum kurallarını ihlal de ediyorum muhtemelen. Eğer vereceğim para İsraile gidiyorsa, diyeceğim tek şey adamlar harbi yapmış. İncelemeler genellikle olumlu yönde. Ekonomime daha uygun ürününü filistin yapsın onlardan alayım o zaman. Ama bir dakika onlar her türlü Türk düşmanlığı yapıp, masum insanlara saldırıp daha sonrasında masum rolü yaparak dünyaya kendini acındırmakla meşgul.